Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettetek fagyasztott gyümölcsöt...

Ettetek fagyasztott gyümölcsöt (teljesen fagyosan) terhesen?

Figyelt kérdés

Anno tettünk el áfonyát fagyóba és nagyon rákattantam.

De elvileg a fagyasztott nem jó, a vírusok miatt. Ti ettetek?

2022. okt. 31. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha előtte megmostad rendesen és úgy tetted el, illetve jól lezártad a fagyasztóba téve, tehát nem érintkezett közvetlen pl. nyers hússal, nem nagyobb a kockázat, mintha csak simán megveszed a boltban és megeszed.
2022. okt. 31. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Egy újabb remek példa arra, hogy a terhesség elveszi sok nő eszét.... Mi bajod lenne a fagyasztott áfonyától, könyörgöm?
2022. okt. 31. 21:33
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Már legalább fél éve heti-kétheti rendszerességgel jönnek ezek a "terhesen ....-t ettem, lehet-e baj belőle" típusú kérdések. Amikkel nem lenne baj, ha nem lennének abszurdabbnál abszurdabbak. Legközelebb az lesz a kérdés, hogy csapvizet ivott forralás nélkül, lehet-e baja a babának ettől.

Nehéz elhinnem, hogy ezek valóságos kérdések és nem egy pihent agyú troll szórakoztatja a gyakori népét.

2022. okt. 31. 21:35
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon kívántam a hideget még télen is, a fagyit nem igazán szeretem úgyhogy rengeteg fagyasztott gyümit ettem akár két bögrével is egy nap. Nem lett bajunk, azóta már 5 hós a fiam.
2022. okt. 31. 21:36
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem terhesen igen.
2022. okt. 31. 21:45
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem mertem fagyos gyümölcsöt enni mert féltem hogy megfázik a baba a hasamba. Végül is elég közel kerülnek oda bent. Neten olvastam, ezért én inkább nem kockáztattam!!!4négy
2022. okt. 31. 21:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

de könyörgöm, hogy jön a liszteria az áfonyához?????

"HOL FORDUL ELŐ A LISTERIA MONOCYTOGENES?

Az ember fertőzött állatokkal (elsősorban juh, kecske, ló, sertés, házi szárnyasok, rágcsálók) való közvetlen érintkezés útján, a baktériumot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása és számos más tényező (pl. fertőzött takarmány, föld, széklet, egyéb szennyezett anyagok) útján fertőződhet."

2022. okt. 31. 22:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fagyasztott vírusokat eszek.
2022. okt. 31. 22:29
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

Koszi a kerdest, van itthon fagyasztott meggy, meg is eszem :D 20 hetes vagyok. Majd beszamolok rola 1 het mulva, hogy meghaltam-e. De eddig amugy nem volt baj es szamtalanszor ettem mar.

Konyorgom, ne talaljuk mar ki, hogy meg ezt se lehet enni terhesen. Bele is halnek, imadom a fagyasztott gyumolcsot csak ugy ragcsalni.

2022. okt. 31. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én baromfit is vágtam terhesen. Kacsát. Túléltük.
2022. okt. 31. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!