Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. héten nincs semmi, s nálatok?

16. héten nincs semmi, s nálatok?

Figyelt kérdés

A mellem kisebb, mint mielőtt teherbe estem, a hasam lapos (a csípőm 132 cm), abszolút semmi tünetem nincs.

Ti hogy vagytok? Vannak még teljesen tünetmentes anyukák?

Aggódom a pici miatt, nem találom meg a szívhangját és pánikolok 😅

2022. okt. 31. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Én pont ezért nem vettem anno ilyen kütyüt... Az orvosom sem ajánlotta.
2022. okt. 31. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Élvezd ameddig nem fáj semmid 😄

Elsőnél semmit nem éreztem. Azon kívül hogy nőtt a hasam semmi bajom nem volt.

Másodiknál hányinger, nem alvás, fájó mell, óriási has.

2022. okt. 31. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Én a 25. héten járok, és kb. 1 hete kezdett el nőni a hasam, meg fájdogálni a derekam, semmi más “tünetem” nincs.
2022. okt. 31. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Ezek a leginkább tünetmentes hetek. Nálam legalábbis mindhárom terhességem alatt az volt. Már nincs hányinger, pedig volt, a durva reflux és székrekedés nincs még, 1. terhességem alatt volt 3. trimeszterben és még hason is lehet aludni akár.

Majd lassan érzed mozogni aztán már más lesz, nyugi.

2022. okt. 31. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Most elkezdett sajogni a hasam, tudjátok, mint mikor meg fog jönni.

Nem görcs meg nem fájdalom, csak olyan furcsa érzés..

2022. okt. 31. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Melletek milyen volt?
2022. okt. 31. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy nekunk milyen tuneteink vannak, mert ez nem te vagy. Amugy en is 16 hetes vagyok, penteken voltam a vedononel, o megtalalta a szivhangot, de neki is keresnie kellett meg. En szerintem meg se talaltam volna, nem is vettem itthonra en se szivhangfigyelot direkt :D

Nekem amugy brutalis migrenjeim vannak 2 hete, amik megint hanyassal jarnak, szoval cserelnek veled :)

2022. nov. 1. 00:00
 8/9 A kérdező kommentje:
#7, bármit atvennek, ami bizonyítja, hogy terhes vagyok 😊
2022. nov. 1. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Én vékony testalkatú vagyok így 16 hetesen már kezdett lenni egy kis hasam.Mondjuk még bővebb felső azért takarta.

Tüneteim 12.hétre elmúltak.

Szívhangfigyelőt eszembe se jutott venni, mondjuk most már érzem a mocorgást így nem is kell 🙂

Lassan biztos fogod te is! ☺️

2022. nov. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!