Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pilates es joga az elso...

Pilates es joga az elso trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nem kismama kurzusra gondolok,hanem normalra?Lehet vegezni pilatest es jogat az elso trimesterben?Vagy jobb ha csak a 12 het utan kezdem el?Befizettem a pilatesre,de akkor meg nem tudtam h babat varok.8 hetesek vagyunk.
2010. szept. 28. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek nem megterhelő mozgásformák, de én azért szólnék az oktatónak, hogy úton van a baba. Ő biztosan meg tudja mondani, hogy melyik az a póz, ami ilyenkor nem ajánlatos.
2010. szept. 28. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Pilates témában tudok hozzászólni, évek óta ezt a mozgásformát űzöm személyi edzővel. Amikor megtudtam, hogy terhes lettem, azonnal szóltam a tréneremnek, mert van amit már ilyenkor is kicsit másképp kell csinálni. Pl. nem erőltetjük túlzottan a hasizmokat sem alul, sem felül, sem oldalt, szóval sehol (azért használjuk, amíg lehet...). Amúgy az első trimeszterben még túl nagy változás nincs a gyakorlatokban. Aztán szép lassan változnak a mozdulatok/gyakorlatok az idő előrehaldtával.

Én azt javasolom, hogy ha a Pilatest választod, akkor mindenképp olyan edzőt keress, akinek van "kismama" Pilatesre képzése, mert elég sokmindent kell másképp csinálni mint normál esetben, szóval ennek a tudásnak/képzésnek hiányában akár károkat is okozhattok!

2010. szept. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!