Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyaki tarkóredő 3,7mm! Tuti...

Nyaki tarkóredő 3,7mm! Tuti baj van? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Most értem haza UH-ról,már kisírtam a szemem.Orrcsont látható,és minden más is normális.Ma töltöttem be a 12 hetet,62 mm a CRL.Holnap mennem kell másik városba genetikai UH-ra!Esetleg tudtok olyanról,akinek vastag volt a redő,de nem lett baj?Van ilyen?Segítsetek,félek!
2010. szept. 28. 14:20
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm,hogy izgultatok,de túl sok újat mondani sajnos még nem tudok.Eleve rossz napon küldtek,nekem itthon szerdát mondtak,közbe meg keddenként van genetikai UH,úgyhogy csak egy genetikai tanácsadáson vettem részt,ahol végülis tök rendes volt a doki,és azt mondta kár idegeskedni,ez "csak" egy eredmény,minden más jó.A kockázat,hogy beteg a baba,3-4 % ez rajta van a papíromon.Megírta a beutalót chorionboholy mintavételre,ahová a jövő hét kedden megyek.Kicsit parázok,de ki kell bírnom,abból biztos eredményt kapok majd.Azt még nem tudom,hogy eredmény mikor lesz belőle,de remélem mielőbb.Addig is megpróbálok nem idegeskedni,és bízni abban,hogy minden rendben lesz nálunk!Köszönöm az együttérzéseteket,akit érdekel,majd idővel visszanézhet erre a kérdésre,mert meg fogom írni az eredményt :)Szorítsatok:)))))

2010. szept. 29. 16:05
 22/37 anonim ***** válasza:

Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasság alapján határozzuk meg a pontos terhességi kort, majd megmérjük a tarkóredőt és vizsgáljuk az orrcsont jelenlétét. Az anyai vérből a magzat által termelt két marker (PAPP-A és a free- ß-hCG) koncentrációját mérjük. A teljes vizsgálat körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, így a kismamáknak egy konzultáció keretében rögtön eredményt adunk.

olvastam hol laksz,de ha az idegeid nem bírják tovább és anyagilag megtehetitek,hogy elmentek Bp-re én ajánlom ezt a helyet!!

[link]

2010. szept. 29. 16:13
 23/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,de ez csak 55 %-ban ad biztos eredményt,előző babámnál csináltattunk ilyet.Hiába lenne meg ez az eredményem,az 55 %-ból kiindulva ugyanolyan nyugtalan lennék,így inkább idegeskedem még kb 3 hetet,és 99,9 %-os eredmény lesz a kezemben:)De mégegyszer nagyon köszönöm!
2010. szept. 29. 16:34
 24/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező teljesen igazad van,ha minnél inkább biztosra akarsz menni akkor én is a korionboholy vagy a magzatvízmintavételt javasoltam volna!

Én is inkább vállaltam a magzatvízlevételt és idegeskedtem 3 hétig,minthogy csak 50 %-os biztonsággal közöljék velem a híreket!

Így legalább megnyugodhatok valamennyire!

Én nagyon szorítok neked és bizakodva várom a válaszod!

Én voltam aki a linkkelt is:)

Sok erőt és kitartást neked!

Szia

Gabi

2010. szept. 29. 17:14
 25/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha valaki még visszanéz:

Ma voltam a genetikán,mentem biopsziára,de sajnos annyira rosszak lettek az UH leletek,hogy már nem kértem a vizsgálatot.Nyaki redő már 7,4 mm,és leér a derekáig:(És még más is volt,csak nincs erőm beszélni róla!Sajnos meg kell szakítani a terhességemet:(

2010. okt. 5. 22:34
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak.

Remélem hamarosan egészséges babát fogsz kihordani, szorítok neked!

2010. okt. 6. 13:12
 27/37 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!!! Sok erőt kívánok!
2010. okt. 6. 13:12
 28/37 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítottam nektek. Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül alakult. Sok erőt kívánok nektek én is!
2010. okt. 6. 13:19
 29/37 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de vígasztaljon az, hogy egy nagyon beteg gyermeket nevelni nagyon nehéz.

Kívánom, hogy egészséges kisbabád legyen.

2010. okt. 6. 13:43
 30/37 anonim ***** válasza:
És van már gyermeked? Megkérdezhetem?
2010. okt. 6. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!