Nyaki tarkóredő 3,7mm! Tuti baj van? Nagyon félek!
jól van, akkor arra csak nem kell napokat várni, a kontroll UH-n azonnal mondanak valamit!
Ami csupa jó hír lesz!!! :))) Írj holnap!
Most akkor ahol voltál, az egy sima orvosi rendelés volt normál Uh géppel? Mert én így vettem ki. Tehát nem szonográfus csinálta és nem genetiai Uh-hoz való géppel.
Ha így van, akkor ne aggódj, mert nem egyszerű pontosan lemérni a takaróredőt, ha elmész genetikai Uh-ra szinte biztos vagyok benne, hogy egy normális géppel megnézve semmi gond nem lesz.
Szia! Nekem már 2 gyerekem van. Az első 9 évvel ezelőtt született. Akkor még nem vacakoltak ennyit a technikával, nem volt 100 uh és méricskélés. Viszont akkor is volt AFp, amit én hiába mondtam, hogy későn vettek le , nem foglalkoztak vele. Ki is jött olyan eredmény, hogy alig merte a védő nő elmondani a telefonban. Sírva rohantam a dokimhoz, aki egy 10 másodperces uh-val megnézte és közölte, hogy egészséges és menjek haza és ne idegeskedjek. Várnom kellett a megszületéséig, hogy lássam tényleg egészséges.
2. gyermekem 2 éves. Annyi uh-n voltam a terhesség alatt, hogy már éjjel világítottam tőle. Vele nem is volt semmi gond, kivéve, hogy a doki a 36. héten közölte, kb 5 kg lesz a baba mikor megszületik. Azt hittem elájulok, mert 154 cm és 56 kg vagyok, nem is tudtam volna megszülni. 3400 gr-al született.
A 3. babámat tavaly novemberben veszítettem el a 20. terhességi héten, pedig agyon ultrahangozták, mégsem vette észre senki, hogy a kicsi szíve nem jól fejlődik. Most várom a 4. babám és engem minden orvos hagyjon békén az okoskodásával, olyan sokat tévednek és felesleges idegeskedésnek teszik ki az anyukát. Az a picike tarkó redő szinte szerintem lemérhetetlen pontosan, egy milliméter tévedés neki nem jelent fejtörést, de nekünk leendő szülőknek álmatlan éjszakák tömkelegét és sok sírást. Ne feledd, a modern technika legalább olyan átok, mint ajándék, nem a gépekkel van gond, hanem a kezelőivel.
Szerintem nyugodtan dőlj hátra és beszélgess egy kicsit a babáddal, szegény, biztos ő is érzi a félelmedet. Nem lesz semmi gond, szinte bíztos vagyok benne!!
Nagyon drukkolok és ha tudsz már valamit, légyszi írd meg nekünk!
Már megint a 14:48-s vagyok :)
Utolsóra reagálva:
Nekem szülés előtt 2 nappal mondták, hogy örüljünk, ha lesz 3 kiló, nagyon pici stb., két nap múlva megszületett, több, mint 4 kilóval. Előtte meg 2 hetente jártam uh-ra, mert "retardált", méhen belül nem fejlődik a gyerek. Hetekkel kisebbnek mérték mindig. A második fiammal már okosabb voltam, eljártam uh-ra és egyátalán nem érdekelt, hogy mit írnak a papírra.
Szia,ezt a kérdést én tettem fel..érdemes végigolvasnod!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Mindenképpen írd meg mi volt!
Nagyon szorítok neked és sok kitartást kívánok neked!
És átérzem teljesen mit élsz át,mert nekem a 12 héttől szinte a 20-ig bizonytalan volt a vizsgálat,de amikor az amnio eredménye megjött megnyugodtam végre!És még azt is megtudtam,hogy csajszi!:)
Előző voltam!
Szia
Gabi
szia! olvastam ezt régen, elég bunkó volt az első válaszoló... a lényeg, hogy minden rendben lett veletek :)
olvastam itt rosszul végződő sztorit, de az végig gyanús volt: nem látták az orrcsontját. aztán később rövidnek tűnt a combja a babának. szegény anyuka meg végig bizakodott, mert náluk mindenki kisnövésű... aztán kiderült, hogy tényleg baj van.
kérdező: én nagyon bízom benne, hogy nálatok is minden rendben lesz, hiszen ez az egy érték volt rossz, a többi tényező jó. nagyon könnyen félre lehet mérni, ráadásul nem lépte még sokkal túl a határárértéket. olvastam már 7 mm-t is, na az már tényleg aggasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!