Ammikor kisfiut vartatok voltak vagy lettek pattanasaitok ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 21:46
1/19 anonim válasza:
Nem. És amikor lányt vártam, akkor sem.
4/19 anonim válasza:
Hajlamos vagyok, problémás zsíros bőröm van. Az első trimeszterben nagyon csúnyán nézett ki az arcbőröm. Teherbeesés előtt nagyon szép volt, majd fokozatosan lett egyre csúnyább. Volt, hogy apró kis pattanások bújtak elő, az egész nyakamon és a fél fejemen. Ez 2x történt meg, mindkétszer egy egy hét leforgása alatt eltűntek. Most vagyok a 17. hétben, ismét rendeződni látszik a helyzet. Nem tudom,hogy befolyásoló tényezőnek számíthat, hogy kisfiút várunk. 😊
5/19 anonim válasza:
Csak amennyi a lánynál is
Vagy csak úgy általában
6/19 anonim válasza:
Igen. De a nagyobbik lányommal is. :)
7/19 anonim válasza:
Igen, első trimeszterben tele voltam velük, azóta viszont szebb a bőröm, mint valaha.
De ennek semmi köze a magzat neméhez.
8/19 A kérdező kommentje:
huuh ez nagyon vegyes :)amugy azer tettem fel a kerdest mert meg mindig nem tudjuk a baba nemet,gondoltam hat ha utalhat valamelyik nemre :)23hkm
2022. okt. 28. 22:20
9/19 anonim válasza:
Első fiamnál nem, másodiknál nagyon sok, harmadiknál megint nem.
10/19 anonim válasza:
Zsíros, mitesszeres bőröm van, ugyanolyan volt terhesség alatt. Kisfiam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!