Volt másnak is olyan hogy a terhesség elején nagy, mérges pattanasai voltak?
Figyelt kérdés
Arcon, háton.
Előtte sose volt.
2022. márc. 26. 08:28
1/8 anonim válasza:
Igen. Akkor kezdett gyanús lenni, hogy terhes vagyok, amikor megjelentek az állam környéken.
2/8 anonim válasza:
Mérges pattanás...anno a kozmetikai suliban szarrá röhögtük magunkat ezen a szón 🤣🤣
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1es 😊
2022. márc. 26. 09:20
4/8 anonim válasza:
Igen, de nekem mindig kijött egy-egy, amikor megjött, így ez nem változott. Az első trimeszterben kb. amint elmúlt egy jött ki helyette egy másik szép nagy patti.
5/8 anonim válasza:
Nekem pont ellenkezőleg, mensi előtt az államon, hátamon elő szokott jönni 1-1 pattanás. Nekem pont az volt gyanús, hogy abban a hónapban nem lett egy sem. És nem is jött meg, terhes voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó érdekes.
Pattanások ugye pedig azért vannak mert méregtelenít a test.
Pont akkor kellett volna meregtelenitenie amikor baba volt a hasadban.
2022. márc. 26. 14:00
7/8 anonim válasza:
Nem csak az elején, 27 hetes vagyok és folyamatosan boldogít valahol 1-1 ilyen 🙃
8/8 anonim válasza:
5 vagyok akinél fordítva volt. Méregtelenít?! Én úgy tudom a pattanások hormonális változás miatt jelennek meg. Mivel nem betegedtem meg, ezért más hormonok dolgoztak bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!