Nagyon "kínos dolog" ha április 1-én születik majd a babám?
A te babád nem lesz fura, mert a TIED lesz. Teljesen mindegy, mikor születik. Ne foglalkozz másokkal.
A dátum és a név nem kötelez.
Ez olyan, mintha ismersz egy idióta Józsikát, attól még a te fiad nem biztos hogy idióta lesz, már ha Józsika lesz :)
Dehogy kinos!
Lehet, hogy az én Babám is akkor fog megszületni! Nekem tetszene is!
Nagyon kínos! Tartsd vissza egy napig! :D Csak viccből írom, nem bántásként. Nekem is van 2 ismerősöm, akik április 1-én születtek, semmi furcsa sincs bennük az ég egy adta világon! De ha nagyon aggaszt, kérd meg rá a babót, hogy ne aznap bújjon ki, szerintem ez hatásos is lehet akár. :) Különben szerintem az ápr. 1 még mindig sokkal jobb, mint a február 29... Akik akkor születtek, csak 4 évente kapnak ajándékot... :P 23 hetes kismama
Ui.: ugye milyen mókás, hogy így várandósan miken vagyunk képesek agyalni, meg aggódni? Én néha már röhögök magamon, annyi hülyeség jut eszembe... :) Boldog babavárást!
Tudom hogy az én babám nem lesz "furi" számomra,de olyan zavaró hogy megkérdezik mikorra várom,mondom hogy Április eleje,aztán rögtön azzal jönnek hogy :Csak nehogy elsején jöjjön!"
Egyébként tényleg megtudják az embert bolondítani a hormonok..:)Annyi mindenen agyalok,hogy a párom néha már a hasát fogja úgy nevet.Aztán meg elkezd nyugtatni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!