Hogy bírjátok szex nélkül? Őszintén én már kaparom a falat...
1 hónapja semmi sem volt. Nyilván orvos mondta, hogy nem lehet. Azért hogy rendben legyen a gyermekünk, megéri, viszont elég nehezen viselem. Még egyébként az elején jól bírtam.
Ti hogy viselitek?

3/2 terhességemnél teljes sextilalom volt az elejétől a végéig..- nekem.
Túléltük.

Ha szereti a párja, akkor nem csalja meg!
Ott a jobb meg a bal keze, ha kell....
És orálisan is megoldható a dolog!

"De ahol a szex a kapcsolat fő eleme, az mar rég rossz."
. Igen, ahol rossz a szex.

14!
Sajnálom, ha nálatok a szex a középpont.
Mi pl szeretünk szimplán összebujni, fimlezni egymás karjaiban, romantikus vacsizni... és még sorolhatnám. Ezek is olyan kielegítőek, kint a szex. És köszönjük, a szexuális életünk is csodálatos. De ha nincs szex is feltaláljuk magunkat, egymást....

Szánalmas vagy 18. Azért, mert veled ez történt, nem minden pasi ilyen, felesleges lehúznod másokat a negatívságoddal.
Nálunk is szextilalom volt. Az elején véreztem, aztán nagyon keményedtem, görcsöltem, orgazmuskor brutális volt. Mi is úgy voltunk, mint a többiek- összebújás, petting. Nekem volt, hogy álmomban volt orgazmusom, kb. 2-3 alkalommal, arra keltem, utána persze fájt-görcsölt a hasam, szörnyű volt. Szülés után meg nagyon fájt a szex, fáradtak voltunk, stb...fél éves volt a gyerek, mire visszarázódtunk a régi kerékvágásba. De kibírtuk, sőt, ez nem fog eltántorítani egy másik gyerek vállalásától.

Szia!
Nem mindegy mit nem szabad: csak a behatolás tiltott, vagy az orgazmus is?
Mert rengeteg egyéb közös mód van még :D Én már nagyon fóka vagyok úgyhogy mi is sokszor behatolás nélkül csináljuk. (Főleg hogy heteket van oda a párom, így akár marad az önkielégítés is.)
Amúgy értelek, nekem is hiányozna, főleg, ha tiltva van, annál jobban vágyik rá az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!