Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok szex nélkül?...

Hogy bírjátok szex nélkül? Őszintén én már kaparom a falat...

Figyelt kérdés

1 hónapja semmi sem volt. Nyilván orvos mondta, hogy nem lehet. Azért hogy rendben legyen a gyermekünk, megéri, viszont elég nehezen viselem. Még egyébként az elején jól bírtam.

Ti hogy viselitek?

2022. okt. 24. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

3/2 terhességemnél teljes sextilalom volt az elejétől a végéig..- nekem.

Túléltük.

2022. okt. 24. 11:31
 12/25 anonim ***** válasza:
4%
A pasid megcsal azt ugye tudod?
2022. okt. 24. 11:37
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Ha szereti a párja, akkor nem csalja meg!

Ott a jobb meg a bal keze, ha kell....

És orálisan is megoldható a dolog!

2022. okt. 24. 11:40
 14/25 anonim ***** válasza:
18%

"De ahol a szex a kapcsolat fő eleme, az mar rég rossz."

. Igen, ahol rossz a szex.

2022. okt. 24. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

14!

Sajnálom, ha nálatok a szex a középpont.

Mi pl szeretünk szimplán összebujni, fimlezni egymás karjaiban, romantikus vacsizni... és még sorolhatnám. Ezek is olyan kielegítőek, kint a szex. És köszönjük, a szexuális életünk is csodálatos. De ha nincs szex is feltaláljuk magunkat, egymást....

2022. okt. 24. 12:00
 16/25 anonim ***** válasza:
3%
Ezek mellett egy pasi még simán félrekúr már ne haragudj 15-ös...
2022. okt. 24. 12:13
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Akinek nincs gerince, az igen... a férjem meg inkább megoldotta magának... nem ösztönlény 😉
2022. okt. 24. 12:15
 18/25 anonim ***** válasza:
1%
Addig jó amíg ebben a hitben vagy...
2022. okt. 24. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Szánalmas vagy 18. Azért, mert veled ez történt, nem minden pasi ilyen, felesleges lehúznod másokat a negatívságoddal.

Nálunk is szextilalom volt. Az elején véreztem, aztán nagyon keményedtem, görcsöltem, orgazmuskor brutális volt. Mi is úgy voltunk, mint a többiek- összebújás, petting. Nekem volt, hogy álmomban volt orgazmusom, kb. 2-3 alkalommal, arra keltem, utána persze fájt-görcsölt a hasam, szörnyű volt. Szülés után meg nagyon fájt a szex, fáradtak voltunk, stb...fél éves volt a gyerek, mire visszarázódtunk a régi kerékvágásba. De kibírtuk, sőt, ez nem fog eltántorítani egy másik gyerek vállalásától.

2022. okt. 24. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Nem mindegy mit nem szabad: csak a behatolás tiltott, vagy az orgazmus is?

Mert rengeteg egyéb közös mód van még :D Én már nagyon fóka vagyok úgyhogy mi is sokszor behatolás nélkül csináljuk. (Főleg hogy heteket van oda a párom, így akár marad az önkielégítés is.)

Amúgy értelek, nekem is hiányozna, főleg, ha tiltva van, annál jobban vágyik rá az ember.

2022. okt. 24. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!