Hogy bírjátok szex nélkül? Őszintén én már kaparom a falat...
1 hónapja semmi sem volt. Nyilván orvos mondta, hogy nem lehet. Azért hogy rendben legyen a gyermekünk, megéri, viszont elég nehezen viselem. Még egyébként az elején jól bírtam.
Ti hogy viselitek?

Most már egyre nehezebben. Mindketten kívánjuk, de sajnos nem lehet. De ez egy ilyen időszak most. A baba egészsége fontosabb, nem akarunk azért gondot, mert nem tudjuk magunkat fegyelmezni ilyen téren.
Majd bepótolunk mindent, ha megszületett. Már nincsen sok hátra, 28 hetes vagyok.

Petting.
Egyébként mi jól bírtuk. Az ember képes átprogramozni az agyát.

Nalunk 6 hónap kimaradás volt.
Simán kibírtam, mert nem a szex a fontos, meg hogy élvezkedjek, hanem a gyerekem élete.

Nehezen..., de ha ennyire felvagyok izgulva, akkor kielégítem a párom. :D
Nekem az is ugyanolyan jó érzés.

Simán!
Én olyan xarul voltam, hogy örültem, hogy élek! :D

Nálunk nem volt tiltva de olyan szerencsétlenúl jött ki minden hogy alig volt valami. Az első trimeszterben voltam nagyon kívánós a rosszullétek ellenére, de a 12. hét előtt nem mertem nagyon semmit. Második trimeszterben annyira nem volt kedvem pedig fizikailag akkor energikus voltam. A harmadik trimeszterben megint nagyon kívánós voltam de már nehéz volt mozogni alig fértünk egymáshoz, túl macerás lett az egész.
Na aki meg úgy gondolja majd a szülés után bepótolja, én is azt gondoltam...hát van egy rossz hírem. :D
Néha nehéz de ki kell bírni. Az egész terhesség ilyen. Próbáld elterelni a gondolataid.
1, Én is reménykedem benne, hogy utána könnyen belelendülünk, és menni fog a szexuális élet is.
7, Egyébként mi is így voltunk, én az első trimeszterben nem nagyon mertem. Utána a másodikban meg
orvosi utasítás..
4, nyilván nekünk is fontos a gyermek, írtam is hogy megéri kiadta várni, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a kapcsolat maga is fontos.
5, én is néha ezt csinálom, szerintem még bírja is a helyzetet:))

4 vagyok.
Igen a kapcsolat is fontos. Nagyon is fontos. De ahol a szex a kapcsolat fő eleme, az mar rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!