Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok szex nélkül?...

Hogy bírjátok szex nélkül? Őszintén én már kaparom a falat...

Figyelt kérdés

1 hónapja semmi sem volt. Nyilván orvos mondta, hogy nem lehet. Azért hogy rendben legyen a gyermekünk, megéri, viszont elég nehezen viselem. Még egyébként az elején jól bírtam.

Ti hogy viselitek?

2022. okt. 24. 10:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%

Most már egyre nehezebben. Mindketten kívánjuk, de sajnos nem lehet. De ez egy ilyen időszak most. A baba egészsége fontosabb, nem akarunk azért gondot, mert nem tudjuk magunkat fegyelmezni ilyen téren.

Majd bepótolunk mindent, ha megszületett. Már nincsen sok hátra, 28 hetes vagyok.

2022. okt. 24. 10:52
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
A libidóm a béka sgge alatt volt a terhesség alatt és utána 1 évig, úgyhogy nekem pont az volt a baj ha szexelni kellett volna 😅
2022. okt. 24. 10:54
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Petting.

Egyébként mi jól bírtuk. Az ember képes átprogramozni az agyát.

2022. okt. 24. 10:58
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

Nalunk 6 hónap kimaradás volt.

Simán kibírtam, mert nem a szex a fontos, meg hogy élvezkedjek, hanem a gyerekem élete.

2022. okt. 24. 10:59
 5/25 anonim ***** válasza:
77%

Nehezen..., de ha ennyire felvagyok izgulva, akkor kielégítem a párom. :D

Nekem az is ugyanolyan jó érzés.

2022. okt. 24. 11:00
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Simán!

Én olyan xarul voltam, hogy örültem, hogy élek! :D

2022. okt. 24. 11:01
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk nem volt tiltva de olyan szerencsétlenúl jött ki minden hogy alig volt valami. Az első trimeszterben voltam nagyon kívánós a rosszullétek ellenére, de a 12. hét előtt nem mertem nagyon semmit. Második trimeszterben annyira nem volt kedvem pedig fizikailag akkor energikus voltam. A harmadik trimeszterben megint nagyon kívánós voltam de már nehéz volt mozogni alig fértünk egymáshoz, túl macerás lett az egész.

Na aki meg úgy gondolja majd a szülés után bepótolja, én is azt gondoltam...hát van egy rossz hírem. :D

Néha nehéz de ki kell bírni. Az egész terhesség ilyen. Próbáld elterelni a gondolataid.

2022. okt. 24. 11:05
 8/25 A kérdező kommentje:

1, Én is reménykedem benne, hogy utána könnyen belelendülünk, és menni fog a szexuális élet is.

7, Egyébként mi is így voltunk, én az első trimeszterben nem nagyon mertem. Utána a másodikban meg

orvosi utasítás..

4, nyilván nekünk is fontos a gyermek, írtam is hogy megéri kiadta várni, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a kapcsolat maga is fontos.

5, én is néha ezt csinálom, szerintem még bírja is a helyzetet:))

2022. okt. 24. 11:20
 9/25 anonim ***** válasza:
58%
Orál.. Ha szereted is csinálni, akkor valamennyire neked is kielégítő, persze nem orgazmus de akkoris. Minden nap.. Én az utáni 6 hetet igy birtam ki. Tudom, hogy nehéz de kitartás.
2022. okt. 24. 11:26
 10/25 anonim ***** válasza:
56%

4 vagyok.

Igen a kapcsolat is fontos. Nagyon is fontos. De ahol a szex a kapcsolat fő eleme, az mar rég rossz.

2022. okt. 24. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!