Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi esélye van ennek a kis...

Mennyi esélye van ennek a kis életnek a pocakban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit el vagyok keseredve, panaszkodni jöttem mert anyummal nem tudom megbeszélni ezt a helyzetet, mert meglepi a baba, férjem meg úgy viselkedik, ahogy nekem is kellene, azt mondja majd kiderül nyugi… Tegnapra hívott a dokim első UH-ra, kereken 6hetesen. Nem látott csak egy teljesen üres zsákot 10mm-t . Nem mondott semmit, csak, hogy van ilyen, 2 hét múlva menjek vissza. Beleőrülök ebbe a 2 hétbe… 09.08. volt az utolsó mensim. 10.07-én teszteltem rettenetesen halvány pozitívat x-epillel. A ciklusaim össze-vissza voltak 28-36 nap között. Mensi szerint 5 hetesen csináltam clearbluet, hogy vajon emelkedett-e a hormonszint 2-3 hetesnek írta a babát, szóval nőtt a hormonszint, mert nem 1-2. Akkor most még csak 4 hetes ezen a héten pontosan a baba fogantatás óta?! Gondolkoztam, hogy csinálok mégegyet, hogy, ha 3+-t ír, akkor megint nőtt a szint. (Talán nyugtatna kicsit, szerintetek hülyeség?) Mennyire kell aggódni ilyenkor? Tudom 2 hét múlva mindent tudni fogok, de hát a fene se bírja addig. Nektek ekkora zsákban volt már valami? Köszi előre is!

2022. okt. 23. 11:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
36%

ha szombaton lettem volna államiban mi a tököm van? Ügyelet is létezik, ha vérzés/ görcs van ott is fogadnak

Időpontröl volt szó...

2022. okt. 23. 14:46
 22/36 A kérdező kommentje:
igen igaz. most lebuktam. kamu az egész kiírás. igazad van. most boldog vagy?
2022. okt. 23. 14:52
 23/36 anonim ***** válasza:
57%

Én megértem az aggodalmadat.

Mivel nem vagy biztos, mekkora a terhesség, én csak annyi információt tudok írni, hogy mikor nekem 8 mm volt a petezsák, 1,5 mm átmérőjű szikhólyag is volt benne. 4 napra rá már szívcső pulzáció is volt, méretek alapján 5 h 5 n volt.

Ha az orvos nem tartja reménytelennek, akkor próbálj meg pozitívan gondolkodni!

Nekem is most telik le a két hét a köv kontrollig, nehéz a várakozás.

2022. okt. 23. 16:33
 24/36 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Itt a 23-as az én válaszom.

Én a korábbi vetélés miatt, mire lett szívhang, konkrétan már elmebeteg voltam, még pár nap és szerintem elvitetem magam a sárga házba, mert olyan szinten megszállott módon viselkedtem. Folyton idegeskedtem, olyan gyomoridegem volt, hogy nem bírtam enni, létezni is alig. Állandóan a gyakorit meg mindenféle magzatméretes lótúrót olvastam, saját magam készítettem ki

Aztán ez csillapodott a szívhanggal, a 12 hetes UH után meg szépen el is múlt.

Nagy levegő, kitartás. Még bármi lehet, főleg ilyen cifra ciklusokkal :)

2022. okt. 24. 15:09
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet kérdező?Tudsz már valami biztosabbat?Minden rendben van?
2022. nov. 6. 13:49
 26/36 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszönöm!! Kedden megyek, a munkaszüneti napok miatt csak akkor van a doki :) Magánba foglaltam, hátha jobb a gép 😇Írok utána. Azóta kegyetlen hányingerem van, minden nap. 2-3x hányok is egy nap. De elvileg a zsáktól is lehet tünet. Bizakodom. Legalább annyi pozitívum lesz ebben, ha van baba, hogy lassan vége is a rossz időszaknak, csütörtökön már a 10. terhességi hetet kezdem. Szinte egyből a 2. trimeszterrel indulok, amikor már biztos lesz. 😇
2022. nov. 6. 22:03
 27/36 anonim ***** válasza:

Megy a drukk!

23 voltam

2022. nov. 6. 22:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?
2022. nov. 9. 08:41
 29/36 anonim ***** válasza:
Mit látott az orvos kérdező?Minden rendben van?
2022. nov. 9. 08:44
 30/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kicsit késve, bocsánat, tegnap csak este voltam későn. Iszonyat nagy kő esett le a szívemről. Minden rendben a csöppel. 8+4 a méretek, 8+5 a mensi alapján. Valószínüleg csak ős régi volt az állami gép, vagy valahogy nagyon elbújt a kis pötty. Mindenkinek nagyon hálás vagyok, aki velem tartott, érdeklődött és gondolt rám! Nagyon jó egészséget kívánok nektek!😇❤️
2022. nov. 9. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!