A sárgás folyástól nem lehet vetélésem?
Figyelt kérdés
Ünnepek előtt voltam orvosnál, amikor volt egy enyhe folyásom, sárga színű.Megvizsgált, és azt mondta nem lesz gond.Ez nem vészes.Nem ír fel semmit, mert korai a terhesség.Pár napja jeleztem neki, hogy a sárgás folyás erősödött,mit tegyek.Kamillateás üllőfürdőt javasolt.Most 10 hetes vagyok, jövőhéten megyek hozzá.Ő az orvos, és bízom is benne, csak félek, nehogy valami baja legyen a babámnak ettől.Mennyi idő alatt terjedhet felfelé a fertőzés úgy hogy őt is elérje?Amúgy más tünetem nincs.Lehet ez miatt vetélés?2008. jan. 3. 12:48
1/3 anonim válasza:
Ha nincs kellemetlen szaga,akkor elvileg semmi gond nincs.Habár a sárgás szín nem túl megnyugtató.De az orvos tud biztosat mondani. Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Én fordítva voltam, mert 7 hetesen felírta az orvos a kúpot, pedig semmi tünetem nem volt. Nem is használtam el.Ha bízol a dokiban, bízz benne, ő láta, mi az amit kezelni kell, és mi az ,ami még várhat 2 hetet, hisz 12 hét után már lehet használni a kupokat.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Nekem az orvosom ajanlotta hogy egy par csep teafa olajat cseppentsek egy betetre es igy tegyem a bugyimba, ez nem art a bebinek es sokat hasznal , nekem bevalt 6 napig csinaltam es telejesen elmult,
udv egy 8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!