A második csík halvány és vékony a terhességi teszten.Rózsaszín.Lehet pozitív?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 04:21
12/22 anonim válasza:
Vagy korai a tesztelés és azért ilyen semmilyen a teszt vagy időben és akkor ez negatív.Ha terhességre gondolsz akkor 2 nap múlva ismételj Facelle tesztel vagy ami neked szimpatikua.
13/22 anonim válasza:
Ez a teszt elázott, én látom, hogy mit szeretnél mutatni, de ez negatív.
14/22 anonim válasza:
Semmit sem látok a képen második csíkot.. Negatív
15/22 anonim válasza:
Az én történetem a következő.
Pénteken halvány teszt, Majd péntek estére barnás vérzés, hányinger és alúl enyhe nyomást éreztem a hasamban. Szombar reggel szintén barnás vérzés. Kórházban voltam ott nem láttak semmit. Szombat déltől kb Vasárnap délutánig nagyon erős vérzés görcsök nélkül. Azóta semmi, mégcsak pecsételés se. Ma reggel felkeltem és ismét erős hányinger és derékfájás. A teszt halvány pozitív nem első vízeletből. Holnapra várnám csak a vérzést.
17/22 anonim válasza:
15. Én nem látom rózsaszínnak ezt a csíkot.
18/22 anonim válasza:
Lefotóztam más fényviszonynál is. Én csak méhenkívülit nem szeretnék. Agusztus 3-án volt egy vetélésem.
19/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, Drága. Én is látom amit Te, halványan. Talán halványan rózsaszín is. Azt mondom, ebből még bármi lehet. Reménykedj, bizakodj, és a nem várt napján tesztelj, vagy utána. 2 naponta erősödnie kell. Majd írj, hogy mi újság veled! Szorítok. 💚
20/22 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy másikat..aztán tedd fel hogy milyen lett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!