Szeretnémkérdezni, hogyszeptember 19-én voltbeültetésem. Uh. Napja ami okt. 17-énvolt6hetes+4naposterhességet állapítottak meg. 17mm petezsákot szív hang még nem észlelhető. Okt. 25-én megyek újraremenykedhetek,hogyleszszivhang addigra??

szóköz meg elveszett?
reménykedhetsz.

Ha okt. 17-én voltál 6+4 napos, akkor gondolom 5 naposakat ültettek be neked. Ezek szerint akkor még nem volt embrió sem? Mert csak a petezsák méretét írod.
Nekem kerek 6 hetesen (szintén blasztociszta transzfer) már volt a petezsákban 2.5 mm-es embrió pulzálással, kerek 7 hetesen pedig 9.5 mm-es, szívhanggal.
Mivel napi 1 mm-t nő az embrió, neked már 17-én 6-7 mm-es embriódnak kellett volna lenni.
Ezek alapján ez nem túl biztató. Sajnos nálunk lombikosoknál az sem adhat reményt, hogy később fogant.

Hogy ne lett volna 6+4?
Reménykedhetsz, de ne éld bele magad, sajnos ez nem túl jó jel.

Általában ovuláció után kb 25 nappal már van embtió szívhangal.
Nekedcennél jóval több nap telt el így én nem reménykednék!
Sajnos az elején nem szoktak más ütemben fejlődni.

Akik engem leszavaztak (#2), elárulnák, miért? Ja, hogy nem tudnak olvasni, nem tudták értelmezni a kérdést? Szeptember 19-én volt a beültetése, ami normális ciklusra átszámítva azt jelenti, hogy a kérdező akkor tartott 2 hét + 5 napnál (IVF-nél a leszívás napján tartunk 2 hétnél, és a beültetés rá 3 vagy 5 napra történik, függően attól, hány napos embriókat kap vissza), és mivel október 17-én 6+4-nek mondták (és lombiknál ez fix terhességi kor!), akkor az az azt jelenti, hogy 5 naposakat kapott vissza, de nyugodtan elő lehet venni a naptárat, én is leellenőriztem, nem csak vaktában válaszoltam.
Szóval ha valaki nem ért a lombik menetéhez, ne írogasson hülyeségeket, mint a 3-as válaszadó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!