Ez josló fájás lenne?
Figyelt kérdés
Első baba és szerintem eddig nem nagyon volt joslóm, de ma egésznap nem rendszerességgel jönnek ezek a fájdalmak, óránként többször is rövid ideig vagy 1-2 percig tart, de van hogy abbamarad olyan mintha a húgycsővemet vagy hólyagomat feszítenék szét. Itt olvastam, hogy mensiszerű fájdalom a josló, hát ez nem az... A baba is aktív eléggé, ha oldalra fekszem akkor konkrétan a lábát kinyomja a köldökömnél, de más pozícióban is érzem ezt a fájdalmat, ha ülök, ha állok... 😮💨 Lehet, hogy csak a baba csinálja ezt a fájdalmat azzal, hogy mozog, de foggalmasincs csak mától vannak ilyen fájdalmaim..😅
39+4 hetes vagyok.
2022. okt. 22. 17:18
11/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy burkot repesztettek, mert nem akart magától "kipukkani"
2022. okt. 23. 12:16
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2022. okt. 23. 15:59
14/17 anonim 

válasza:

Én pont ennyire nem éreztem,hogy lenne valami komoly.Csak ctg-re mentem, aztán gyerekkel jöttem haza ☺️Jó babázást!
15/17 A kérdező kommentje:
Én is csak a vérzés miatt mentem be, de az orvos is meglepődött, hogy gyenge fájások közepette nyitott a méhszájam 😁
2022. okt. 23. 17:26
16/17 anonim 

válasza:

Szerencséd volt!
Boldog babázást, jó egészséget!:)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 😊
2022. okt. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!