Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez josló fájás lenne?

Ez josló fájás lenne?

Figyelt kérdés

Első baba és szerintem eddig nem nagyon volt joslóm, de ma egésznap nem rendszerességgel jönnek ezek a fájdalmak, óránként többször is rövid ideig vagy 1-2 percig tart, de van hogy abbamarad olyan mintha a húgycsővemet vagy hólyagomat feszítenék szét. Itt olvastam, hogy mensiszerű fájdalom a josló, hát ez nem az... A baba is aktív eléggé, ha oldalra fekszem akkor konkrétan a lábát kinyomja a köldökömnél, de más pozícióban is érzem ezt a fájdalmat, ha ülök, ha állok... 😮‍💨 Lehet, hogy csak a baba csinálja ezt a fájdalmat azzal, hogy mozog, de foggalmasincs csak mától vannak ilyen fájdalmaim..😅

39+4 hetes vagyok.

2022. okt. 22. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de nekem egyáltalán nem mensi szerű volt se a jósló,se a rendes fájás.A jósló az csak sima keményedés volt,mintha hirtelen egy nagy kőgolyóvá vált volna a hasam.A rendes fájás meg derekamból indult,bekeményedett a hasam,és kisugárzott egész a kislábujjamig a görcsös fájdalom.De egyik sem hasonlított a mensire.
2022. okt. 22. 17:50
 2/17 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már lehetséges hogy igen jósló fájás!:)

Kitartást!

2022. okt. 22. 17:51
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Már kicsit kivagyok tőle, de tudom a nagyja még csak most fog jönni 🫠 De nagyon kitud meríteni, hogy egésznap fájdogál emelem kalapom a hosszan vajudó kismamák előtt, ha ez ilyen fárasztó akkor azt nem akarom elképzelni mennyire az lehet. 🫣

Nekem csak tényleg ennyi a fájdalom ilyenkor próbálok felkelni sétálni bármi 😅 Őszintén annyira nem tudom elképzelni milyen lehet, viszont haskeményedésem van az fix.

2022. okt. 22. 17:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Azért légy résen. Én is jóslófájásnak hittem, aztán közben beindult a szülés. Csak olyan semmilyen volt az eleje (hosszú órákig), hogy fel se tűnt, hogy ez most már az, nem csak random keményedések.

Ha sűrűsödnek vagy nem múlnak el zuhany/mozgás hatására, akkor gyanús. Mindenesetre kitartást kívánok és könnyű szülést!

2022. okt. 22. 18:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen akartam írni,hogy a 3.gyereknél úgy voltam nyitva már 4 ujjnyira,hogy néha volt egy-egy keményedés.Semmi fájas.Ctg-re mentem,és a doki majd elájult,hogy mindjárt megszülök.1,5 óra múlva megvolt a lányom.
2022. okt. 22. 18:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát vacilálok nagyon, hogy ez micsoda lehet hajnali 5-től vannak ilyen fájásaim szóval azért ma egésznap, de parázni se akarok, mert amúgy nyákdugóm se ment el, magzatvíz se szóval csak úgy vagyok 😅 Mindenesetre úgy készülök, hogy lehet hajnalban menni kell valahogy van egy ilyen érzésem de lehet elmúlik estére 😁 Most figyelgettem óránként 2-3x van
2022. okt. 22. 19:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Nyákdugót én sem láttam,és a víz is csak akkor folyt el,mikor megvizsgált a doki.5 voltam.
2022. okt. 22. 19:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Nyákdugót én se tapasztaltam a víz pedig a szülő ágyon ment el amikor már 10 cm-re kitágultam!
2022. okt. 23. 02:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2022. okt. 23. 07:34
 10/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fájások voltak hajnali 1 kor elkezdtem vérezni és kiderült hogy teljesen nyitott vagyok csak gyengék voltak ahhoz képest a fájásaim. 8:55 kor megszületett a kisfiam 3210 gr 51 cmvel természetes úton és nem kaphattam semmi fájdalom csillapítót, de megérte 🥰

2022. okt. 23. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!