Ez josló fájás lenne?
Első baba és szerintem eddig nem nagyon volt joslóm, de ma egésznap nem rendszerességgel jönnek ezek a fájdalmak, óránként többször is rövid ideig vagy 1-2 percig tart, de van hogy abbamarad olyan mintha a húgycsővemet vagy hólyagomat feszítenék szét. Itt olvastam, hogy mensiszerű fájdalom a josló, hát ez nem az... A baba is aktív eléggé, ha oldalra fekszem akkor konkrétan a lábát kinyomja a köldökömnél, de más pozícióban is érzem ezt a fájdalmat, ha ülök, ha állok... 😮💨 Lehet, hogy csak a baba csinálja ezt a fájdalmat azzal, hogy mozog, de foggalmasincs csak mától vannak ilyen fájdalmaim..😅
39+4 hetes vagyok.

Ennyi idősen már lehetséges hogy igen jósló fájás!:)
Kitartást!
Köszönöm szépen! Már kicsit kivagyok tőle, de tudom a nagyja még csak most fog jönni 🫠 De nagyon kitud meríteni, hogy egésznap fájdogál emelem kalapom a hosszan vajudó kismamák előtt, ha ez ilyen fárasztó akkor azt nem akarom elképzelni mennyire az lehet. 🫣
Nekem csak tényleg ennyi a fájdalom ilyenkor próbálok felkelni sétálni bármi 😅 Őszintén annyira nem tudom elképzelni milyen lehet, viszont haskeményedésem van az fix.

Azért légy résen. Én is jóslófájásnak hittem, aztán közben beindult a szülés. Csak olyan semmilyen volt az eleje (hosszú órákig), hogy fel se tűnt, hogy ez most már az, nem csak random keményedések.
Ha sűrűsödnek vagy nem múlnak el zuhany/mozgás hatására, akkor gyanús. Mindenesetre kitartást kívánok és könnyű szülést!

Sziasztok!
Fájások voltak hajnali 1 kor elkezdtem vérezni és kiderült hogy teljesen nyitott vagyok csak gyengék voltak ahhoz képest a fájásaim. 8:55 kor megszületett a kisfiam 3210 gr 51 cmvel természetes úton és nem kaphattam semmi fájdalom csillapítót, de megérte 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!