Más is elfelejti, hogy várandós?
Figyelt kérdés
15. hétben vagyok lassan, eddig csak 2x voltam UH-n, 6. és 12. hétben, semmi tünetem nincs, szívhangfigyelőt nem szeretnék még egyelőre venni.
Más is van így a várandósságával,hogy teljesen elfelejti?
2022. okt. 21. 18:35
11/22 anonim válasza:
Néha én is simán megfeledkeztem az elsőröl is, és most a másodikról is
12/22 A kérdező kommentje:
#10, akkor te szerencsés vagy, én sovány vagyok, de teljesen lapos a hasam, még a vízszintmérő is egyenesnek mondja
2022. okt. 21. 20:02
13/22 anonim válasza:
10-es vagyok.Pedig én is vékony testalkatú vagyok,19 hetes de már kezd alakulni 🙂 nyilván egy bő felső vagy a kabát még takar.
Biztos neked is hamarosan fog látszódni 🙂
14/22 anonim válasza:
Ha már 15 hetes vagy, már nem igazán érdemes beruházni szívhang figyelőre, pár hét múlva mozogni fog (sőt, nekem már 14 hetesen "bizsegett").
15/22 anonim válasza:
Mázlista. Sokan szeretnének ilyen terhességet. Egyik sem volt ilyen. A pozitív teszt előtt is minden nap emlékeztetett.
16/22 anonim válasza:
Ezekben a hetekben sokszor, igen. 13 hetes vagyok, már/még tünetmentes, korábbi terhességem alatt is ez volt.
17/22 anonim válasza:
34 hetes vagyok és még mindig reflex szerűen nyúlok le tárgyakért, amit leejtek majd jövök rá, hogy nem megy már a hajolás. Vásárlásnál a férjem szól rám, hogy meg ne próbáljam én megemelni a több kilós szatyrot mert azért is automatikusan nyúlok.. ja és kinéztem egy isteni sütőtök likőrös receptet aztán majdnem elbőgtem magam mikor leesett, hogy ja tényleg..én nem ihatok..
18/22 anonim válasza:
Jajj én a napokban tudtam meg hogy jön a második... Nagyon remélem hogy néha semmit sem fogok érezni, mert most szörnyen rosszul vagyok konstans 😆
19/22 anonim válasza:
35 hetes vagyok, ha nem rugdalna néha teljesen elfelejtem-kivéve ha fel kell állni vhonnan :D
Amúgy sokszor lenézek és realizálom, hogy ja, ott egy pocak. Szerencsére lekopogom nincs kellemetlenségem.
20/22 anonim válasza:
Én is megfeledkezem róla sokszor. 23 hetes vagyok, második gyerek. Semmilyen tünetem nincs és nem is volt. Egész nap leköt a lányom (1.5 éves), eszembe sem jut, hogy bennem is van még egy baba. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!