Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is elfelejti, hogy várandós?

Más is elfelejti, hogy várandós?

Figyelt kérdés

15. hétben vagyok lassan, eddig csak 2x voltam UH-n, 6. és 12. hétben, semmi tünetem nincs, szívhangfigyelőt nem szeretnék még egyelőre venni.

Más is van így a várandósságával,hogy teljesen elfelejti?

2022. okt. 21. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Néha én is simán megfeledkeztem az elsőröl is, és most a másodikról is
2022. okt. 21. 20:01
 12/22 A kérdező kommentje:
#10, akkor te szerencsés vagy, én sovány vagyok, de teljesen lapos a hasam, még a vízszintmérő is egyenesnek mondja
2022. okt. 21. 20:02
 13/22 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.Pedig én is vékony testalkatú vagyok,19 hetes de már kezd alakulni 🙂 nyilván egy bő felső vagy a kabát még takar.

Biztos neked is hamarosan fog látszódni 🙂

2022. okt. 21. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha már 15 hetes vagy, már nem igazán érdemes beruházni szívhang figyelőre, pár hét múlva mozogni fog (sőt, nekem már 14 hetesen "bizsegett").
2022. okt. 21. 20:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista. Sokan szeretnének ilyen terhességet. Egyik sem volt ilyen. A pozitív teszt előtt is minden nap emlékeztetett.
2022. okt. 21. 20:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Ezekben a hetekben sokszor, igen. 13 hetes vagyok, már/még tünetmentes, korábbi terhességem alatt is ez volt.
2022. okt. 21. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
34 hetes vagyok és még mindig reflex szerűen nyúlok le tárgyakért, amit leejtek majd jövök rá, hogy nem megy már a hajolás. Vásárlásnál a férjem szól rám, hogy meg ne próbáljam én megemelni a több kilós szatyrot mert azért is automatikusan nyúlok.. ja és kinéztem egy isteni sütőtök likőrös receptet aztán majdnem elbőgtem magam mikor leesett, hogy ja tényleg..én nem ihatok..
2022. okt. 21. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Jajj én a napokban tudtam meg hogy jön a második... Nagyon remélem hogy néha semmit sem fogok érezni, mert most szörnyen rosszul vagyok konstans 😆
2022. okt. 21. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

35 hetes vagyok, ha nem rugdalna néha teljesen elfelejtem-kivéve ha fel kell állni vhonnan :D

Amúgy sokszor lenézek és realizálom, hogy ja, ott egy pocak. Szerencsére lekopogom nincs kellemetlenségem.

2022. okt. 22. 07:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is megfeledkezem róla sokszor. 23 hetes vagyok, második gyerek. Semmilyen tünetem nincs és nem is volt. Egész nap leköt a lányom (1.5 éves), eszembe sem jut, hogy bennem is van még egy baba. :'D
2022. okt. 22. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!