Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7-8 hetes várandósan hogy...

7-8 hetes várandósan hogy éreztétek magatokat? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

6+5 hetesen voltam dokinál, pont egy hete, akkor minden rendben volt. Viszont tüneteim nem nagyon vannak, enyhe émelygés, enyhe mellbimbó fájdalom, kis puffadás. Másnak is voltak ilyen enyhe tünetei? Aggaszt, nehogy baj legyen. Láttam egy Czezel videót is a napokban, hogy a sok hányás erős terhességet jelent. Na most én még egyszer sem hánytam, csak émelygek.

Illetve meghallgattuk pár másodpercig a pici szívét mikor dokinál voltam, de mondta a doki, hogy az új ajánlás szerint árt a baba szívének, most ezen kattogok, hogy lehet ezzel bajt okoztam :(

2022. okt. 18. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi árt??

Jaj ugyan, ez butaság... semmi köze a tüneteknek a terhesség "erősségéhez".

De ha megnyugtat, én a 9. hétig semmit sem éreztem. Na, aztán a 18. hétig sz@rul is voltam rendesen.

2022. okt. 18. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ha nem marad el a mensim, és nem tesztelek pozitívat, nem is sejtettem volna, hogy terhes vagyok.

Annyi volt össz-vissz hogy fájt a mellem, és fáradtabb voltam talán. Hányinger, néha 1-1 hányás a 10. hét körül kezdődött, hamar el is múlt, kb 2. hétig tartott.

2022. okt. 18. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem àrt, csak nem kedvelik a figyelőt a magzatok.

Szürreálisan éreztem magam…

Nekem ennyi tünetem sem volt, aztán barnázni kezdtem.

Teljesen ráparáztam a dologra.

( minden rendben volt/ lett)

Később sem lettek tüneteim…

2022. okt. 18. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Irigyellek, én erőtlen vagyok, folyamatosan feküdnöm kell, szinte átalszom a napokat. Nem mindegy, hogyan fekszem, ugyanis a melleim olyan szinten fájnak, hogy nem tudok sehogy kényelmesen feküdni. A hányingerem onnantól kezdődik, hogy kinyitom a szemem és bármit teszek nem múlik. Az sem jó, ha eszek (nyílván eszek, mert muszáj), az sem jó, ha nem eszek. Hányni nem tudok, de a hányingerem brutális. Fáj a fejem, s néha mikor már nagyon kimerültem még szédülök is. Ne akard ezt.😄
2022. okt. 18. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves utolsó, egész napos hányingerem nekem is van, de nem hányok. Bár nekem dolgoznom kell egész nap, szóval össze kell szedjem magam.
2022. okt. 18. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A legelején első babánál (vagy nem csak) mindenki agyon parázza (én is így voltam) aztán eljott a 12. Hét és szépen megnyugodtam fokozatosan.

Az ég egy adta világon semmit nem jelent, hogy hogyan érzed magad. 😅 Én egyszer sem hánytam, különösebben semmilyen tünetem nem volt. 39+5 hetes terhes vagyok. Felesleges pörögni ezen.

2022. okt. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!