7-8 hetes várandósan hogy éreztétek magatokat? Hogy vagytok?
6+5 hetesen voltam dokinál, pont egy hete, akkor minden rendben volt. Viszont tüneteim nem nagyon vannak, enyhe émelygés, enyhe mellbimbó fájdalom, kis puffadás. Másnak is voltak ilyen enyhe tünetei? Aggaszt, nehogy baj legyen. Láttam egy Czezel videót is a napokban, hogy a sok hányás erős terhességet jelent. Na most én még egyszer sem hánytam, csak émelygek.
Illetve meghallgattuk pár másodpercig a pici szívét mikor dokinál voltam, de mondta a doki, hogy az új ajánlás szerint árt a baba szívének, most ezen kattogok, hogy lehet ezzel bajt okoztam :(
Mi árt??
Jaj ugyan, ez butaság... semmi köze a tüneteknek a terhesség "erősségéhez".
De ha megnyugtat, én a 9. hétig semmit sem éreztem. Na, aztán a 18. hétig sz@rul is voltam rendesen.
Én ha nem marad el a mensim, és nem tesztelek pozitívat, nem is sejtettem volna, hogy terhes vagyok.
Annyi volt össz-vissz hogy fájt a mellem, és fáradtabb voltam talán. Hányinger, néha 1-1 hányás a 10. hét körül kezdődött, hamar el is múlt, kb 2. hétig tartott.
Nem àrt, csak nem kedvelik a figyelőt a magzatok.
Szürreálisan éreztem magam…
Nekem ennyi tünetem sem volt, aztán barnázni kezdtem.
Teljesen ráparáztam a dologra.
( minden rendben volt/ lett)
Később sem lettek tüneteim…
A legelején első babánál (vagy nem csak) mindenki agyon parázza (én is így voltam) aztán eljott a 12. Hét és szépen megnyugodtam fokozatosan.
Az ég egy adta világon semmit nem jelent, hogy hogyan érzed magad. 😅 Én egyszer sem hánytam, különösebben semmilyen tünetem nem volt. 39+5 hetes terhes vagyok. Felesleges pörögni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!