Milyen természetes édesítők használhatóak terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Aki cukorbeteg lett, mivel oldotta meg, hogy édesítse például a tejbegrízt, meg egyébként bármit?2022. okt. 21. 05:23
11/16 anonim válasza:
6
Terhesen rengeteg dolog, akár édesítő lehet káros a magzatra vonatkozóan. Míg te eheted…
Viszont a kérdezőnek sem csak az desítő az amiben tájékozódnia kell.
12/16 anonim válasza:
10, min csodálkozunk, amikor sokan még a lábamputáció közelsége előtt inzulinos cukrosként is képesek betolni az órási tortaszeletet azzal, hogy "majd legfeljebb szúrok rá plusz inzulint". 🤦
A cukorbetegek többségének fogalma sincs, hogy mit és hogy kellene ennie.
De nem meglepő, amikor a legtöbb diabetológus szar tanácsokat oszt. A gdm-re is csak legyintenek.
13/16 anonim válasza:
Nekem orvos egy szoval se mondta, es nem tartoztam azok koze a kismamak koze akik mindentol remegnek es csapvizet se mernek inni 😂
14/16 anonim válasza:
Nem, te az ostoba véglények közé tartozol :)
15/16 anonim válasza:
Nekem se mondta az orvos mert leszarta. A dietetikus informált engem inkább,de ő is a 80-as évek trendjét mondta amitől viszont nem ment 8 alá a cukrom, végül facebookos csoporttal lettem csak okosabb. Sztk tojik az egészre
16/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem merek? :) szerinted ide csak az válaszolhat, aki terhes vagy gdm-es? Szedd már össze magad, nagyon égő a tudatlanságod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!