Mit jelent a genetikai vérvétel alacsony szabad béta HCG corr. mom?
Hát nemtudom de érdekesnek találom hogy eredmény van de nemtudni mit jelent.
Nekem elsőnek UH volt már ott mondta az orvos hogy ez alapján minden rendben, másik szobába levették a vért,fél órát vártunk majd behívtak, elmondták az értékeket és hogy minden jó alacsony kockázat jött ki.Ezutan tudtam teljesen megnyugodni... nemtudtam volna több napot vagy hetet várni.
Nem tudtátok hogy olyan helyre mentek ahol nem értékelik ki?
Én annyit tennék hozzá, hogy nálam ez úgy volt, hogy a magánorvosnál 9 és 10. hét között vették le a kombinált teszthez a vért (ez szakmai szempontból jobb, mintha a genetikai uh-val egyidőben történne, ezért már több helyen ezt alkalmazzák), magára a genetikai uh-ra pedig betöltött 12. héten került sor. EESZT-re ugye így már hamarabb felkerült a vérvétel eredménye nekem is.
Talán a kérdező lányánál is így volt.
Egy oldalon ezt írják:
"Minél magasabb a ß- hCG és minél alacsonyabb a PAPP-A érték, annál nagyobb az esélye a Down szindrómának. A Down szindrómás magzatok 80%-ánál ultrahangos eltérés is jelzi a rendellenességet."
De akkor nem lehet baj ha az ultrahang alapján rendben találták. Úgy látom ma viszont meg is lesz az orvosi vélemény is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!