Meg van a 12.heti genetikai vérvétel eredménye. Még csak eeteszt-en látom, holnap megyek a laborba személyesen érte. Az uh-n azt mondták minden rendben van. Szerintetek milyen az eredmény?
Sziasztok. Meg van a 12.heti genetikai vérvétel eredménye. Még csak eeteszt-en látom, holnap megyek a laborba személyesen érte. Az uh-n azt mondták minden rendben van. Szerintetek milyen az eredmény?
Free b-HCG:érték: 234,90 IU/L Megjegyzés: ismételt vizsgálat.
PAPP-A: érték: 3,117 IU/L
Mi az az e-teszt?
Egy hete voltam a kombinált teszt vérvételèn,de csak jövő hétfőn megyek az orvoshoz.
Ezt meg lehet valahol nézni?
Bocsánat,hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Sajnos abban nem tudok segíteni,mert éppen arra várok én is.
Az nem eeteszt, hanem eeszt, elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér, ahol valóban megtalálhatók a leletek, ügyfélkapu kell hozzá.
Nem tudom most hogy van, a kombinált teszt, illetve a nem állami vizsgálatok eredményei ide nem kerültek fel, a kombinált teszt eredményét egy tesztet végző intézet honlapján lehetett megnézni.
Az eredményekhez sajnos nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!