A győri nőgyógyászok közül Dúcz René, Bodai Károly, Nagy Miklós? Tapasztalat velük kapcsolatban? Melyik dr tud UH-t csinálni magánrendeléskor?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 19:45
11/21 anonim válasza:
Szia!
Ha már ennyien ajánlottak más dokit én leírnám kihez járok második babámat várom és a dr. Krekó Imre az orvosom van uh. a Marcalvárosi Kamilla gyógyszertár mögött rendel és csak jókat tudok róla mondani!!!
Azthiszem a Nagy Miklósnak is van uh.ja egy barátnőmnek volt a dokija meg volt vele elégedve,a többiről sajnos nemtudom én sem,hogy van-e uh a rendelésükön!
12/21 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon köszi:) Jó tudni, hogy ennyi rendes és kedves doki van Győrben! Gratulálok Neked, mikorra várod a második Picit?
2010. szept. 28. 10:26
13/21 anonim válasza:
Nekünk már nincs sok hátra a 35hétben járok:)Nov.1 a kiírt időpont.Nagyon hamar eltelt ez a "pár" hét.
Üdv:Kellemes babavárást!
14/21 anonim válasza:
Én Dúcz Renéhez jártam,4 hónapja császárral szültem nála,és abszolút nem voltam vele megelégedve!Ja,és uh-t sem csinál.Viszont Krekó doktorurat tudom ajánlani!
15/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor már tényleg nincs sok hátra:)Gondolom már várod nagyon:)Én még csak most fogok menni az első vizsgálatra.
2010. szept. 28. 21:45
16/21 A kérdező kommentje:
A Dúcz Renéről talán ez az első negatív, amit hallottam....köszönöm, hogy elmondtad, sokat segít a választásban.
Boldog babázást! :)
2010. szept. 28. 21:47
17/21 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy Likár Zsolt melyik napokon rendel, hány óráig, illetve a telefonszámát. Előre is nagyon köszönöm!Üdv!
2010. szept. 29. 19:22
18/21 Bucsakne Krisztina válasza:
Én a Bodai dr.ùrhoz járok 17éve és nincs az a pénz,hogy lecseréljem más orvosra!!Sosem csalòdtam benne mindig ott volt mellettem amikor szükségem volt rá!!Alapos,lelkiismeretes és nagyon kedves!!Minden hölgynek tudom ajánlani!
19/21 anonim válasza:
Likár doktor urat nem kérdeztem, de én meg őt nem ajánlom!!!! van uh-ja, szép a rendelője, de pénzéhes!!
20/21 anonim válasza:
Ha valaki most keresne rá: saját tapasztalat alapján mondom, Bodai Károlyt semmiképp nem ajánlom!! Én nagyon pórul jártam volna ha rá hallgatok. Dr. Mika Péter a tuti, ő nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!