A tüsszentés ilyen esetben árt a magzatnak?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, mélyen tapadó mehlepennyel és méhlepényi hematomaval, de most nagyon megfáztam, napi 30-50-70 tüsszentésem van 4 napja.
Ez okozhat gondot? Nem tudom, hogy ezen aggódjak-e.
2022. okt. 19. 20:18
2/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, ha lesz is nem a tüsszentéstől. Hiába aggódsz, a tüsszentést nem szabad elfojtani, próbálj meg nem ezen agyalni!
3/7 anonim válasza:
Hogy jut eszedbe a tüsszentésen aggódni?! És hogy jut eszedbe a tüsszentéseidet számolni?
4/7 anonim válasza:
En egyszer egy tüsszentés miatt begörcsöltem. Engem is érdekelne.
5/7 anonim válasza:
Nekem az elejétől begörcsöl az alhasam ha tüsszentek. Alá kell nyúlnom és picit ellen kell nyomnom, de az elmúlt 22 hétben még komoly baj nem lett belőle. Csak nekem kellemetlen.
6/7 anonim válasza:
Ha a tusszentes bajt okozna, akkor nem 40 ezre abortusz lenne, hanem tusszentoport vennenek az emberek.
7/7 anonim válasza:
Én is így voltam, tengervizes orrsprayt lehet használni. És pihenj sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!