Mélyen tapadó lepény esetén ami eléri a méhszájat, a sorozatos tüsszentés gondot okoz?
Sajnos kényszer pihenőn vagyok, és ma nagyon durván elő jött az allergiám. Reggel kB 6x tüsszentettem egymás után, és később is 3-4x.
Szoktam barnázni a lepény helyzete miatt, és a tüsszentés után kicsit meg is fájdult a hasam, enyhén görcsöltem.(szedek magnéziumot) Mit lehet tenni ilyenkor?
😂😂😂😂 Bocsánat, de ezt már nem bírom tovább.
A terhesség egy élettani folyamat, ugyanúgy, ahogy a tüsszentés is.
Szerinted ha attól elvetélnének emberek, hogy hatszor tüsszentenek, lenne ekkora túlnépesedés?
Atya világ.
Kedves utolsó. Ha egy probléma mentes terhességről beszélnék, meg értenem a hozzá szólásod.
Nem probléma mentes terhességről van sajnos szó, a méhszájam eléri a lepény. Többször is el mondták nekem, mivel gyakran van is barnázásom, hogy le válhat a lepény széle. Nem viccből tettem fel a kérdést, hanem mert aggódok, és féltem az első gyerekem, akire 6 évet vártunk.
Örülök hogy te ilyen viccesnek találod ezt, de sajnos én nem tudok nevetni.
Nekem is ez volt, és még egypetéjű ikrek is, ami már önmagában is egy veszélyeztetett terhesség. Nekem js feküdni kell az elejétől kezdve. Mégsem merült fel semmi ilyesmi, hogy a tüsszentés gondot okozna, az, hogy közben érzel nyilallást, az a méhszalag, ami meghúzódik ilyenkor.
Tehát átérzem, amit írsz, de közben mégis nevetséges a felvetés, hogy majd néhány tüsszentéstől leválik a lepény.
Ennyi erővel levegőt se vegyél 9 hónapig.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!