Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mélyen tapadó lepény esetén...

Mélyen tapadó lepény esetén ami eléri a méhszájat, a sorozatos tüsszentés gondot okoz?

Figyelt kérdés

Sajnos kényszer pihenőn vagyok, és ma nagyon durván elő jött az allergiám. Reggel kB 6x tüsszentettem egymás után, és később is 3-4x.

Szoktam barnázni a lepény helyzete miatt, és a tüsszentés után kicsit meg is fájdult a hasam, enyhén görcsöltem.(szedek magnéziumot) Mit lehet tenni ilyenkor?

2022. szept. 12. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
És ha gondot okoz ha nem úgyse tudsz mit tenni!!!
2022. szept. 12. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

😂😂😂😂 Bocsánat, de ezt már nem bírom tovább.

A terhesség egy élettani folyamat, ugyanúgy, ahogy a tüsszentés is.

Szerinted ha attól elvetélnének emberek, hogy hatszor tüsszentenek, lenne ekkora túlnépesedés?

Atya világ.

2022. szept. 12. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Ha egy probléma mentes terhességről beszélnék, meg értenem a hozzá szólásod.

Nem probléma mentes terhességről van sajnos szó, a méhszájam eléri a lepény. Többször is el mondták nekem, mivel gyakran van is barnázásom, hogy le válhat a lepény széle. Nem viccből tettem fel a kérdést, hanem mert aggódok, és féltem az első gyerekem, akire 6 évet vártunk.

Örülök hogy te ilyen viccesnek találod ezt, de sajnos én nem tudok nevetni.

2022. szept. 12. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is ez volt, és még egypetéjű ikrek is, ami már önmagában is egy veszélyeztetett terhesség. Nekem js feküdni kell az elejétől kezdve. Mégsem merült fel semmi ilyesmi, hogy a tüsszentés gondot okozna, az, hogy közben érzel nyilallást, az a méhszalag, ami meghúzódik ilyenkor.

Tehát átérzem, amit írsz, de közben mégis nevetséges a felvetés, hogy majd néhány tüsszentéstől leválik a lepény.

Ennyi erővel levegőt se vegyél 9 hónapig.

2-es voltam.

2022. szept. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!