Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vernyomas terhesseg alatt?

Vernyomas terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Penteken leszel 41 hetes tegnap elott kaptam vernyomas csokkentot mert 157/101volt a vernyomasom Dopegyt-et reggel es este 1et.penteken kell vissza mennem az orvoshoz es ha addig nem jon a baba akkor csaszar lessz.De az a helyzet hogy a gyogyszer mellet is most delutan ota 150 korul van a vernyomasom irtam az orvosomnak azt mondta hogy ne aggodjak mert ez meg nem olyan veszesen nagy.Pentekig remelem nem lessz baja a babamnak ettol a vernyomastol.Valakinek valami tapasztalat aki volt igy?elore is megkoszonom

2022. okt. 19. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem vészes, de ettől nem lesz neked sokkal jobb.
2022. okt. 19. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem értem, mit tököl az orvosod. 41 hetes vagy, simán indítania kellett volna 160 közeli vérnyomással ahelyett, hogy teletöm Dopegyttel. Ha 36 hetes lennél, érthető lenne, hogy megpróbálja bent tartani a babát még 2-3 hetet, de ez tényleg érthetetlen. Toxémialabort csinált a doki?
2022. okt. 19. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem is értem 41 hetesen miért küldött haza. Én ma jöttem be korhazba 39+4 naposan, maximális gyogyszer adag mellett is 165/100at mértem otthon. Még szép hogy bent tartanak. Hálisten sikerült lejebb vinni aztán holnap reggel vizitnél majd többet tudok. És császárrol sem volt szó eddig
2022. okt. 19. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!