Ez mar magass vernyomasnak szamit terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Ingadozik a vernyomasom 35hetes terhes vagyok es egy par napja nagyon indgadozik mondjuk lehet ez a valtozekony ido is teszi van hogy 117/65 van hogy felugrik 136/85re is oszinten felek es stresszelem is magam miatta lehet meg emiatt is ugrik feljebb csak tartok tolle hogy nehogy baja legyen a kicsinek.Kismamak volt aki igy vitte vegig?Elore is koszonom a valaszokat2022. szept. 14. 10:47
1/12 anonim válasza:
Feltétlenül fordulj orvoshoz!
2/12 anonim válasza:
Ez még semmi. Teljesen normális. Nekem is ingadozott mindig. Főleg az izgalom ami nekem nagyon megdobja. Normál esetben 120/75 körül van, ha nagyon izgulok akkor fel tud menni 180/110-re is. Terhesség alatt sem volt ez másképp. Orvosságot nem kaptam rá, csak azt a tanácsot, hogy próbáljak meg nem nagyon izgulni és idegeskedni hogy ne menjen fel sokszor. Szóval az a 136/85 az egyáltalán nem magas.
3/12 A kérdező kommentje:
Most 134/80 de folyton ott jar az agyam hogy nem e magass lehet ezert is megy fel csak mar nem tudom mit csinaljak vagy mivel kossem le magam hogy ne ezen agyaljak elso baba es mindenen aggodok
2022. szept. 14. 11:14
4/12 anonim válasza:
Miért nem hívod fel a háziorvosodat?! Ő majd megnyugtat, esetleg javasol is valamit.
Ne itt kérdezősködj már.
5/12 A kérdező kommentje:
A haziorvosnal eddig mindig jo volt a nogyogyaszom pedig azt mondta hogy meregessem minden nap es ha hosszabb ideig magass akkor ir ki gyogyszert de ez az hogy ingadozik es attol tartok hogy ha ir ki gyogyszert beveszem akkor meg nagyon leviszi mivel ilyen ingadozo
2022. szept. 14. 11:42
6/12 anonim válasza:
Lehet erre is tud valamit mondani.
Már az is eredmény, ha megnyugszol.
7/12 anonim válasza:
140 felett baj ilyen kor azt mondták mérjem napi 3x ha magasan marad menyek dokihoz
8/12 anonim válasza:
Jesszus szedd össze magad! 140 alatt normális. Az ingadozás is, a vérnyomás nem állandó érték, van minimuma és maximuma, aközött normális. Teljesen belelovalod magad a hülyeségbe. Foglald le magad valamivel, tereld el a gondoltaid.
9/12 A kérdező kommentje:
Volt par alkalom hogy felugrott 145/80valamenyire de az nem tartott hosszu tavon
2022. szept. 14. 15:11
10/12 anonim válasza:
Hát a kiugrások miatt sem számít magasnak, csak ha tartósan annyi, viszont ebben az esetben én is rámérnék néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!