Hasi uh-al lehet látni a betöltött 6. héten a szívhangot?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 19:11
11/15 anonim 

válasza:

Én 6 hetes és 2 napos voltam az első UH-nál, és már pulzált a kicsi szíve. Amúgy hüvelyivel nézte a dokim. (Nekem a 12. heti is még az volt, majd a 18.heti lesz először hasi.)
12/15 anonim 

válasza:

Engem hasival néztek 6 hét 1 naposan,és meg is lepődtem,mert már diktálta a doki,hogy látható szívműködés :)
13/15 A kérdező kommentje:
Jövő hét hétfőn megyek,akkor leszek 6+6,és nagyon remélem hogy látszódni fog a szívműködés,de ezek szerint jó esélyem van rá.
2010. szept. 28. 09:20
14/15 anonim 

válasza:

Én kerek 6 hetesen voltam és még nem látszódott, csak a petezsák, de 6+6-nál már fog szerintem! Nagyban függ, hogy milyen uh gépet használ(mennyire korszerű).
15/15 anonim 

válasza:

uh gép függő. erre vagyok az élő példa: 5+5 hetes jó minőségű hüvelyivel látták a szívdobogást is. majd egy sokkal rosszabb hasival két hét múlva még a petezsákot se. rendesen megijedtem, de az orvos nyugodtan és szinte teljes bizonyossággal mondta, hogy csak a gép nem látja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!