Meddig lehet szedni a barátcserje homeopátiás készítményt?
Figyelt kérdés
Szeptemberben volt egy missed ab-om és utána elkezdtem szedni a barátcserjét. 2 ciklusom rendben le is zajlott. Most újra megpróbáltuk a babát és bár még nem teszteltem, de azt hiszem sikerült. Hasonló tüneteim vannak, mint az előzőnél. A barátcserjét szedjem még vagy ne? Árthat? Kellemes ünnepeket mindenkinek!2008. dec. 23. 17:35
1/2 anonim válasza:
Nekem is a barátcserje hozta meg a szerencsémet. Mikor meg tudtam hogy sikerült rögtön abba hagyatta velem az orvos. Egyépként nem hiszem hogy bajt csinálna mivel nem minösül gyógyszernek. Ha pozitivat teszteltél hagyd abba de ha nem szerintem szedd tovább. Sok szerencsét neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valahogy én is így gondoltam. Még mindig nem jött meg, így hétvégén csinálok egy tesztet!
2008. dec. 25. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!