Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kívánom az energiaitalt...

Nagyon kívánom az energiaitalt, mit ihatok egyszer helyette??

Figyelt kérdés

Cukorbeteg vagyok, sajnos a gyerek energiaitalban is van cukor.

Nagy energiaital függő voltam, már 15 hete (mióta tudom a babát) nem ittam egy kortyot sem😃

2022. okt. 16. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha az íze hiányzik akkor inkább a Xixo tutti fruttit próbáld, ízre olyan és úgy tudom hogy kevesebb cukor van benne.
2022. okt. 16. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Elvileg Hellböl és a Bombából is van cukormentes
2022. okt. 16. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Vagy pl. kék Monsterben sincs cukor, de pl. Sparban van "Tiger" nevezetű energiaital is, abban sincs.. a Burnnek és Red Bullnak is van cukormentes változata.. Őszintén, meglep, hogy energiaital függő vagy, és még sosem jöttél szembe cukormentes energiaitallal, pedig minden szupermarketben van és sok kisboltban is van. :D
2022. okt. 16. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem (csak) a cukor benne a baj, hanem a koffein, taurin, egyebek. Még a kólát sem ajánlom jó szívvel, erősen vízhajtó. Egyik gyerekemmel én a Coke Zero-t kívántam, napi 2 liter körül ittam, de egy hét alatt kimutatta a vizeletvizsgálat, hogy a kiszáradás határán vagyok. Azonnal leállított az orvos.

Szóval valami másra próbálj rászokni, ami egészséges.

2022. okt. 16. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
A Tutti juice olyan ízű, mint az energiaital. De abban van cukor. Csak nem tudom, mennyi.
2022. okt. 16. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem ajánlott ilyenkor még q cukormentes energiaital sem. Így jártál. Terhesség végéig úgysem ehetsz/ihatsz semmi olyasmit ami hasonló. Csak Pepsi maxot tudtam inni cukorbetegként, az energiaitalban a koffein a probléma főképp úgyhogy felejtsd el.
2022. okt. 16. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Az energiaitalban nem a koffein pörget, az csak segíti a cukrot. A cukor az, ami élénkebbé tesz (cukormentesben az édesítő) egy kis doboztól nem lesz bajod, de ha csak a tuttifrutti ízt hiányolod, vannak koffeinmentes üdítők is.
2022. okt. 16. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

A gond,hogy koffeinmentes üdítőben van cukor,ami cukorbetegként konkrétan tilos. A koffein meg azért problémás mert terhesként is napi egy csésze kávé engedett meg,na az energiaital ennek többszöröse valójában koffeinterén plusz, a cukormentes sem mindig jó mert sok cukorpótló tiltó listás terhesen.

Ajánlom a terhességi cukorbetegség csoportot a facebookon.

2022. okt. 16. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:

A Bombában is van cukormentes és abban elvileg kevesebb a koffein tartalom (de lehet csak az üveges kiszerelésre érvényes)

Én is ittam munkába vagy energiaitalt vagy colat,de a terhesség elején már a szénsavastól is fájt a hasam így azóta nem iszok semmi ilyesmit.Colat is nagyon ritkán egy kortyot úgyhogy örülök hogy eddig ilyen jól bírom 🙂

2022. okt. 16. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A titkos tuttiba nincs cukor sem koffein, lehet inni terhesen és hasonló íze van mint az energiaitalnak
2022. okt. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!