Szerintetek meg érizhettem már a 12 hetes ikreket?
Figyelt kérdés
Sziasztok 12heteskismama vagyok 2 petéjű ikreket várok 2 napja úgy érzem mintha enyhén mozognának ez lehetséges szerintetek?szerintem ez még túl hamar lenne habár a kisfiamat 3 és fél hónaposan mágéreztem tapasztalt már valaki hasonlót?2022. okt. 14. 08:56
1/7 anonim 

válasza:

Nem, inkább bélmozgás, gázok lehettek.
2/7 anonim 

válasza:

Ilyenkor még nehéz különbséget tenni a magzat és a belső szervek mozgása között.
3/7 anonim 

válasza:

Ikreket várok, 17 hetesen éreztem őket először.
Úgyhogy nem, nem hinném hogy őket érzed 12 hetesen, amikor még csak 5-6 centisek.
Attól még, hogy ketten vannak, ahhoz, hogy mozgást érezz, az kell, hogy már erősebben tudjanak csapkodni, ilyen picin még nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2022. okt. 14. 09:19
6/7 anonim 

válasza:

20 hetes elmúltam mire először éreztem őket.
7/7 anonim 

válasza:

Én kb 18 hét után éreztem fixen.
Előtte is volt valami kis csiklandozás, amire azt hittem, hogy az, viszont később mikor már 100 % volt, hogy a baba, akkor ahhoz nem hasonlított, szóval nagy valószínűséggel nem az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!