Barna folyás utrogestan mellett veszélyt jelent?
Barna folyás tünettel mentem dokihoz 6 hetes terhesen...utrogestant kaptam, mint az első babánál.
Most három napig nem volt semmi aztán éjjel sok barna híg volt, most megszűnőben látom, de nincs görcs ilyesmi.
A terhesség előtti hónapban volt egy vetélésem, ami 4 hetes lehetett, tehát éppen megjött amikor kiderült, így azt mondta a doki nem számottevő, mert korai volt, valaki nem is tudná.
Nekem úgy a 6. héttől van barna folyásom. Nagyon enyhe, és szagtalan, semmilyen más panasz (pl. görcs, égestő érzés, stb.) nincs.Van olyan nap amikor egyáltalán nincs is semmi. A 8. héten megnézte az orvos, a méhzáj zárt, egy kicsi leválást, de nem kaptam gyógyszert, mert azt mondta, hogy a jobbik oldalon van, ami még visszatapadhat. Csak 2 hétig magnéziumot kell szednem, naponta 3x1-et. Amúgy azt hallottam, hogy amíg a barna folyás nem éri el a mestruáció mennyiését addig nincs baj.
Ne aggódj, Nálad is minden rendben lesz :)
Én is ebben bízom, hogy az utrogestan most is használ..én is hallottam ha rendellenesség van akkor nem segít, de ha minden renben, akkor remélem bejön..
Kösz!
Én a 12.hétig használtam az utrogestant,mégis folyamatosan volt több-kevesebb barnázásom,vérzésem is,már azt hittem megbolondulok.De hál Istennek megmaradt a baba,tegnap volt 3 hetes a pici fiam:)
Nekem is egy vetélés volt az előzmény.
Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!
Szorítok hogy pár hónap múlva Te is így örülhess a picuridnak mint most én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!