Mit lehet tenni iszonyatos fáradság ellen .egész nap aludnek fekudnék de van még 2 gyerek és a háztartás is.ferjem szinte este jön haza ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 12:35
1/6 anonim válasza:
Bejárónőt és bébicsőszt fogadni.
Szetinted mégis mi mást lehetne tenni?! Hormonális eredetű, a terhesség ezzel jár(hat), tudod.
2/6 anonim válasza:
Én napi két hosszú kávét iszom, vagy délután a második helyett 1-2 pohár kólát, azzal sikerül kihúznom. Azt mondta az orvosom, hogy ennyi még belefér. De az elsővel is a harmadik trimeszter volt nagyon alvós, remélem addigra tud segíteni a férjem, mert nem szeretnék külső segítséget hívni, nincs normális rokonom se.
3/6 anonim válasza:
Sport es nyomelemek vitaminok.
Nekem ez segitett
Erdekes h a reggeli 30 perc tornaennyit dobott az energia szintemen
4/6 anonim válasza:
Én biztos hogy lefeküdnék aludni, amikor a gyerekek is. Vagy ha oviba járnak, akkor amíg ott vannak szánnék erre időt a nap folyamán. Nem ilyenkor kell a háztartásban maximalistának lenni. Befejezed később amit nem sikerült napközben. Pl. Este, ha hazaért a férjed és tud foglalkozni a gyerekekkel.
5/6 anonim válasza:
Hubermanlab podcastban foglalkoztak azzal, hogy hogyan lehet az éberséget növelni, bár nem a terhesség vonatkozásában, de alapból azzal, ha reggel ébredés után fél órán belül minimum 30-60 mp-ig, de inkább 5 percig kint vagy, és éri napfény az arcodat, ha felhős, akkor 30 percig. A testhő megemelése a másik, ami segít, szintén reggel ébredés után, vagy 3 vagy 6 órával később, ezek olyan időpontok, amikor az energiaszintedet ezzel jól tudod befolyásolni, kvázi kissé megbikázni, pl. mozgással, ilyenkor végezhetnél kismamatornát pl. És még vannak ilyen best practice-ok a podcastban, ajánlom.
6/6 anonim válasza:
Ha rám jön a fáradtság, az a fajta mikor állva el tudsz aludni, és semmi energiád sincs, akkor én bizony lefekszem egy kicsit, a háztartás pedig megvar. Lányom 3 éves, de mindig érti, ha azt mondom neki, anya most pihen egy kicsit. De valóban sokkal kevésbé jön elő ez a fajta fáradtsag, mikor reggel egy 30percet szobabiciklizem, vagy sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!