Fiú lány magzat ?
Figyelt kérdés
Szerintetek,lehet valami összefüggés abban ,hogy nálam a lány magzatoknál egyből hüvelygombám lett , a fiúknál meg vérzést tapasztalok?
3 lányom van és 1 fiam. Ezen kívül volt egy spontán vétélésem az 5.héten . A fiam utána progeszteron potlassal megmaradt , és most szintén várandós vagyok egy babával akiről még nem tudom, hogy mi de nincs hüvely gombám , viszont véreztem az első héten . Szerintetek ez jelenthet valami összefüggést a nemek között ? Lehetséges , hogy fiú? Tudom “nem láttok belém”, meg “majd kiderül” , de azért kérdezem hogy más is tapasztalt már ilyen tüneteket ami ennyire egyértelmű lenne vagy ez hülyeség és nem lehet készpénznek venni?
2022. okt. 11. 21:48
1/3 anonim 

válasza:

Semmi köze hozzá. Múltkor valaki pont azt bizonygatta itt, hogy a lány babáknál jellemző a vérzés, progi pótlás... Egyiknek sincs az égvilágon semmi köze a baba nemehez
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2022. okt. 11. 22:00
3/3 anonim 

válasza:

Nekem lányom lesz, eddig szerencsére sem vérzés nem volt sem hüvelgyomba (26. hét). Pedig gombám előtte sajnos sokszor volt, féltem is hogy most majd tuti előjön, de persze nem hiányzik 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!