16 heti magzatmozgás járhat görcsökkel?
Figyelt kérdés
15-16-17 heti, tehát az első kis magzatmogzások hasfájással járnak? esetleg még bugyborékoló , korgó hangok is járhatnak hozzá, vagy ez esetben inkább bélmozgás van, ha hangokat is ad ki a hasam és még fáj is, görcsölök?2022. okt. 6. 19:43
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. már lassan másfél napja tart ez!
2022. okt. 6. 19:49
3/7 anonim válasza:
Ennek a terhességhez nem lesz köze
Ilyenkor nemhogy nem fájt, de nem is éreztem semmit az első terhesség alatt.
Épp csak figyelve lehetett valamit…
4/7 anonim válasza:
16 hetes vagyok, nem tapasztaltam ilyet.
Mármint szokott korogni a hasam meg fel is vagyok puffadva, de szerintem meg lehet különböztetni a mozgástól, + ilyen hamar nem gondolnám hogy lehet érezni.
Uhn úgy mocorgott a kis drágám, mégsem éreztem …
Nekem mindenki azt mondta, hogy 20-22. héten érezte először.
5/7 19b89 válasza:
Nekem sajnos fájt, mert kevesebb volt a magzatvíz az átlagosnál és amikor át fordult harántfekvèsből a másik oldalra harántba azt hittem a falat kaparom le...,de, ha nálad megfelelő a víz, akkor nem fáj csak furcsa.
6/7 anonim válasza:
5
16 és nem 26-36 hetes terhességről van szó.
Ilyenkor a legtöbben nem is érzik, ha van elég ha nincs elég magzatvíz
7/7 19b89 válasza:
6-os, én értem, hogy ritka,ha érzik, de nemrég voltam szülni 22 hetesen pont emiatt és hidd el, hogy 16-17 hetesen fájt már amikor mozgott. Nem szeretném részletezni. Leírtam a tapasztalatom, de isten ments bárkit is, hogy megtudja miről írtam. Inkább boldog babavárást kívánok és remélem csak kis bèlmozgás az egész 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!