Terhesség alatt szedtetek gyógyszert? 32 hetes kismama.
Figyelt kérdés
Helló mindenki!
Én arra lennék kíváncsi, hogy terhesség alatt szedtetek ti gyógyszert mármint folsav-on kívül? KB 2 hónapja írt ki a pszichológusom Remotivot amit azért szedek mert nagyon szorongók panik rohamaim vannak meg fizikailag ki készít.
Covid után estem teherbe és amolyan postcovid maradt vissza. A doki meg nyugtató h nyugodtan szedhetem de na... Azért félek.
Ez gyógynövényes gyógyszer szorongasra és elég jooo
Erdélybe lakom és eddig forgalmazzák de már ki vonták a forgalomból szóval ennek is annyi!
2022. okt. 10. 13:58
11/11 anonim válasza:
Én bipoláris zavavaros vagyok, és ha gyereket akarnék lehetne akkor is valamilyen gyógyszert szedni. Sőt! Vannak olyan idegrendszerre ható gyógyszerek, amiket szoptatás alatt is lehet szedni. Ha a gyógyszerek miatt nem szabadna szülni, akkor sokan nem vállalhatnának gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!