Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt olyan, hogy...

Valakinek volt olyan, hogy sárgás ugyanakkor áttetsző "váladék" jött a mélyéből a terhesség utolsó 2-3 hetében? TÖBBI LENT

Figyelt kérdés
Jelenleg 38+3 napnál járok és sárgás, áttetsző folyadék jön a mellemből. Csak onnan lett feltűnő, hogy a felsőimen megszáradva sárga, száradt, töredező "valamire" lettem figyelmes igen kis mennyiségben és a mellbimbón és látható. Ez mi lehet? Nem igazán aggódok, de lenne miért?
2022. okt. 9. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Teljesen normális.

2022. okt. 9. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Na vajon mi lehet? Hány éves vagy, 14? Egyáltalán nem olvastál utána a terhesség dolognak?! Még van pár napod felkeszülni. Olvass, ha tudsz...
2022. okt. 9. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi 2-es cuki vagy. 😅 Mint írtam nem aggódok és gondoltam is, hogy normális. Nem vagyok az a fajta kismama, aki mindennel is szalad az orvoshoz. 😄 Sőt a kötelező körökön kívül nem is mentünk a férjemmel az orvosok nyakára. 😂 Köszönöm, de 29 leszek és utána olvastam, sőt még az anyuka barátnőimtől is sok mindent beszéltünk és meséltek, de nyilván mindenre nem készülhetek fel és nem számított arra, mikor már az utolsó csepp méltóságom is elveszítem és úgy érzem magam, mint egy partra vetett fulladozó bálna, hogy a szülést megelőzö hetekben levelni kezd a cs.csöm... 😃

1-es neked pedig köszönöm szépen, ez az amit én nem találtam. 😊

2022. okt. 9. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja még annyi, hogy nyilván hallottam és tudtam is az előtejről, de nem gondoltam volna hogy úgy néz ki, mint a genny kB. :)

De restellem, hogy mertem kérdezni és nem könyvből tanulok szülni, meg gyereket nevelni. 😫😅

2022. okt. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!