Linkelnétek be saját terhesgorbéket? A babatervezőseket ismerem már.
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 09:32
11/22 anonim válasza:
Igen. Szülész-nőgyógyász, meddőségi szakember, homeopata orvos írta fel a homeo bogyókat.
13/22 A kérdező kommentje:
Szép gőrbék, gratulálok nektek a babához.
2010. szept. 27. 12:23
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
Szép gőrbe, gratulálok, jó egészséget nektek
Mióta próbálkoztatok?
2010. szept. 27. 14:57
16/22 anonim válasza:
Múlt hónapban kezdtük, de akkor történt valami, 53 napos volt a ciklusom. Ebben a ciklusban, pedig úgy néz ki, összejött. :)
17/22 anonim válasza:
Aki esetleg már tudja a baba nemét, megírná a görbéjéhez?
18/22 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, éreztétek, hogy baba van? Vagy csak a teszt után?
2010. szept. 28. 07:54
19/22 anonim válasza:
Szia! Én a 2. válaszoló vagyok. Köszi a gratulát. Sajnos már 4X vetéltem ezelőtt és akkor mind a 4X éreztem, hogy baba van,még a teszt előtt.
Most csak az volt fura, hogy sokat pisiltem a várt menzi előtt pár nappal, de azt hittem felfáztam. Egyébként a mellfeszülés később jött, úgy 1 héttel, hányingerem meg egyáltalán nincs, ami furcsa, mert előzőleg mindig volt.
20/22 A kérdező kommentje:
És mensis fájdalmaid nem voltak, olyan mindjárt megjőn érzés?
2010. szept. 29. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!