Zuhanyzáskor szivaccsal mostam meg a melleim, erre elkezdtek fájni és kicsit égni vagy nem is tudom, érzékenyebbek lettek. Kenjem be valamivel? Eddig nem volt ilyen
Nekem is nagyon érzékeny a bőröm, egyszer a nyakamnál sikerült olyat csinálni, mint amit leírtál. Nem tettem rá semmit. Meggyógyult.
Ha kidörzsölődött a bőr, azon miért segítene a testápoló... az egész másra való.
Inkább fertőtlenítő vagy sebgyógyulást elősegítő készítmény kellett volna, pl levendula, shea vaj, körömvirág. De amúgy a terület miatt lehet, hogy semmi, hanem megvárni, amíg meggyógyul.
Szerintem ne használj szivacsot, nem mindenkinek jó. Főleg olyan érzékeny területen ne használd.
"A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes bőrsérülések, felmaródások (kidörzsölt orr, horzsolás), enyhe égési sebek hámosítására, valamint a pelenka okozta bőrgyulladás és szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére.
Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei néhány napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak."
Úgy gondoltam, hogy másnak is hasznos lehet.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!