Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes ikres kismama vagyok....

14 hetes ikres kismama vagyok. Ma reggelre arra ébredtem, hogy keményedik a hasam és nyilalást is éreztem.Ez tényleg normális?

Figyelt kérdés

Bevettem 2 Magne B6-ot, aminek hatására elmúltak a tünetek. Felhívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy ez az időjárástól lehet, nyugodjak meg.

Tényleg ettől lehet és mit tegyek, ha napközben vagy az ünnepek alatt újra észlelem? Meddig mondható normálisnak, ha nyilalást érzek a méhem különböző pontjain?

2008. dec. 23. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Gratulálok a picikhez:)

A méhed NŐ, és elég nagy feladat előtt áll, két babának is helyet kell adjon. Nyúlnak a méh izmai, és valóban kellemetlenek. plusz gyakorol a szülésre. 13hetesen egy babával is úgy érzem kiszakad a pocim, de semmi baj.

Amúgy az időjárás is megtud minket bolondítani, pihenj többet mostanában majd.

Hogy meddig normális ikres terhességre nem tudom, szerintem, ha magnéziumra sem enyhül menjetek be egy kórházi ügyeletre, nehogy baj legyen.

Kellemes karácsonyt& Boldog babavárást

2008. dec. 23. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

szió!

Teljesen normális a keményedés, meg a nyilalás. a nyilallas ugy a huszonvalahanyadik hétre elmúlik, a keményedés nem fog. a magne b6ot még sokáig szedheted (a terhesség nagyon utolsó szakaszában majd nem)

vigyázz, hogy ne lépd tul a maximális magne b6 adagot.

2008. dec. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!