Csak én vagyok iszonyat cefetül? Vagy nálatok is akad most rosszullét?
Figyelt kérdés
14. hétben vagyok.
Ez a front anyukák..
Szédülök, egésznap el akarok ájulni, most kezd hasogatni a fejem, és szokás szerint éjt nappallá téve tudnék aludni, illetve cseng a fülem állandóan.
Cukrom és vérnyomásom teljesen rendben van, nem vagyok beteg sem, de ez a front vagy nem tudom mi nagyon ledönt.
2022. okt. 5. 19:18
1/6 anonim 

válasza:

Dettó… Pedig a napokban már tök jól voltam, de ma hányinger, rosszullét, hányás minden van😅 Mi a 10. hétben vagyunk.
2/6 anonim 

válasza:

Majdnem elaludtam ma a jatszóteren a 2 evesemre vigyazva. Szerintem egy pillanatra el is bólintottam. Azért ez így rohadt veszélyes. Azt meg nem tehetem meg vele, hogy nem viszem. Nagyon nehéz.
3/6 anonim 

válasza:

Én 31-ik hétben lettem az utóbbi két napban annyira kóma, meg nyűgös, hogy csak na. Melóban is csak aludnék a gép előtt, pedig eddig ilyen gondom nem volt.
Azt hittem valami nyavalya bujkál bennem, de ezek szerint lehet a front?
4/6 anonim 

válasza:

Én is 31.ik hét és egész nap el akarok aludni minden közben. A baba meg kb kirúgja magát olyan aktív miközben én csak pislogok.. de amúgy jobban vagyok mint múlt héten mikor kb végig fájt a fejem.
5/6 anonim 

válasza:

én nem értem, hogy lehet erre a kérdésre rossz választ adni…. leírom hogy én is rosszul vagyok és erre lepontoznak… érdekes a világ 😃
6/6 A kérdező kommentje:
#5, én sem értem, részemről mindenkinek ment a pacsi.
2022. okt. 6. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!