1 hónap alatt fokozatosan megszűnt az étvágyam,szomjam,állandósult fejfájásom van és iszonyatosan fáradt vagyok,mi okozhatja?
1,5 hónappal ezelőtt még hatalmas étvágyam volt,energikus voltam,és munka mellett sportoltam. Azóta lassan de fokozatosan elgyengült a szervezetem. Az étvágyam gyakorlatilag megszűnt,az ételtől viszolygom,a szomjam is teljesen megszűnt. Éjszakánként rosszul alszom,nem tudom kipihenni magam. Állandó fejfájásom van,nehezen megy a gondolkodás és a koncentráció. Az alapvető mindennapi tevékenységek iszonyatosan kifárasztanak. Jelenleg ezek miatt dolgozni sem tudok.
1-2 hónapja prosztatagyulladással diagnosztizáltak de nem gondolom,hogy az okozna mindent. Vajon mi állhat a háttérben? 25/f
Én azt mondanám mint laikus, hogy vámpír leszel, de mivel nem vagyok orvos, így ezt nem jelenthetem ki biztosan!
A legjobb, hogyha elmennél dokihoz, aki egy teljes laborvizsgálatra fog küldeni és aztán kiderül, hogy mi lesz a problémád. Pluszban én rendelnék a helyedben ilyen vitaminkombókat is.
Szerintem orvoshoz kéne menni,mielőtt rosszabb lesz.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!