19 hetes vagyok. Tegnap és múlt hét csütörtökön is voltam orvosnál ellenőrzésen. (két különböző) Elégé fáj a hasam alja, olyan görcsölősen. De nem mondtak rá a dokik csak annyit hogy nincs baj. Mi lehet ez?
Szia,
Javaslom keresd fel a védőnődet, ő tisztában van veled, és a terhességeddel, biztosabb tanácsot ad majd.
Amúgy "gyakorol" a méhed+ nő, azt is érezheted, lazulnak a medence csontjai, készül a tested a szülésre, és igen már ilyenkor elkezdi. Pihenj most majd a két ünnep között.
Nem hajtottad túl magad mostanság? Lehet, az is rosszul érint most téged.
Ne aggódj, és pihenj sokat.
Kellemes Ünnepeket& Boldog Babavárást
Szia
A védőnőm szabin van, megadta egy másik számát, de őt egyszer sem láttam, azt sem tudom hogy ki.
Lehet, hogy túl sok mindent csináltam az elmúlt pár hétben: egyetemen vizsgaidőszak, karácsonyi készülődés, vásárolgatás. Lehet ez terhelt meg egy kicsit.
Akkor többet pihenek és majdcsak elmúlik. Gondolom nincs baj, mert azt mondta volna tegnap a doki, nem?
Kellemes ünnepeket és babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!