Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyes vagy nem veszélyes ?

Veszélyes vagy nem veszélyes ?

Figyelt kérdés

24 hetes terhes vagyok . Van ahol azt írják hogy lehet van ahol azt írják hogy nem lehet ananászt enni.

Ti hogyan tudjatok?

Nagyon kívánom .

Most szeretnek enni uncle Bens Édes savanyú csirkét és abban elvetve van ananász . Kiszedegettem belőle. De izgulok mert végül is bele főtt.

Lesz baj? Már bánom hogy ettem. Vagy butaság ?

2022. okt. 3. 15:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az ananászt, de terhesen kívántam, úgyhogy nem egyszer ettem. Azóta megszületett, semmi baja nem lett sem az ananásztól, sem a téliszalámitól sem a sok csípős kolbásztól és a mindenféle lágy sajtoktól sem :D
2022. okt. 3. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kér gyereket szültem, de ezt most hallom először. Butaság, mindegyik terhességnél ettem ananászt.
2022. okt. 3. 18:25
 13/16 A kérdező kommentje:
8 as pontosan erre gondoltam . Igen Magyarországon sokat nem tudnak erről. Külföldön elterjedt hogy tiltott az ananász és meg néhány gyümölcs . Korai szüléshez vagy vetéléshez vezethet. Egyelőre még csak állatokon tesztelték azoknál összehúzódásokat okozott emberem még nem tesztelték viszont a több oldalon is írnak róla hogy nagyon nem ajánlott persze nem magyarul ezért nem hallottatok még erről.. Külföldi magyarra nem fordított anyukás sorozatokban is nem először ajánlottak szülés előtt Ananász fogyasztását. Pl
2022. okt. 3. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Igazából számomra ez olyan mint a tengeri halat ne egyél a higany miatt.

Jah Az olasz kismamák meg éhenhalnak nem?!

Ugyan már!, Nem tonnákat eszel meg

2022. okt. 3. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek a #14-el, elméletileg az oregánó meg bazsalikom meg ezek is vetélést meg koraszülést okozhatnak, akkor ne egyél meg egy jó kis bolognait, mert ezzel van fűszerezve, vagy mi? Nyilván sok-sok kilót kéne egyszerre megenni belőle, hogy tényleg veszélyes legyen.

Az a bromelin enzim is gondolom az állatkísérletekben nagyobb dózisban és főleg: tisztán került befecskendezésre, nem ananászt etettek velük, így tudják ugyanis vizsgálni a közvetlen hatásait. Szóval hacsak nem ezt csinálod te is, akkor nem lesz gond, a sima ananászevéstől szerintem senki sem szült meg korábban. A nagyobbik gyerekemmel mindent IS bevetettem kb a bábakoktélt leszámítva, hogy végre megszülessen, amíg ő nem döntött úgy, addig semmiféle csípős kaja vagy lépcsőzős trükk nem hozta ki, pedig még front is volt párszor. Ennyire azért nem egyszerű sürgetni a szülést, különben rég kihalt volna az emberiség egy jelentős része, akiknek a napi menü része az ananász, vagy egyéb "tiltott" ételek.

2022. okt. 3. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt meg hol hallottad? Én csak azért nem ehetek, mert GDM miatt diétázom. Egyébként miért ne lehetne?
2022. okt. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!