Veszélyes vagy nem veszélyes ?
24 hetes terhes vagyok . Van ahol azt írják hogy lehet van ahol azt írják hogy nem lehet ananászt enni.
Ti hogyan tudjatok?
Nagyon kívánom .
Most szeretnek enni uncle Bens Édes savanyú csirkét és abban elvetve van ananász . Kiszedegettem belőle. De izgulok mert végül is bele főtt.
Lesz baj? Már bánom hogy ettem. Vagy butaság ?

Igazából számomra ez olyan mint a tengeri halat ne egyél a higany miatt.
Jah Az olasz kismamák meg éhenhalnak nem?!
Ugyan már!, Nem tonnákat eszel meg

Igen, egyetértek a #14-el, elméletileg az oregánó meg bazsalikom meg ezek is vetélést meg koraszülést okozhatnak, akkor ne egyél meg egy jó kis bolognait, mert ezzel van fűszerezve, vagy mi? Nyilván sok-sok kilót kéne egyszerre megenni belőle, hogy tényleg veszélyes legyen.
Az a bromelin enzim is gondolom az állatkísérletekben nagyobb dózisban és főleg: tisztán került befecskendezésre, nem ananászt etettek velük, így tudják ugyanis vizsgálni a közvetlen hatásait. Szóval hacsak nem ezt csinálod te is, akkor nem lesz gond, a sima ananászevéstől szerintem senki sem szült meg korábban. A nagyobbik gyerekemmel mindent IS bevetettem kb a bábakoktélt leszámítva, hogy végre megszülessen, amíg ő nem döntött úgy, addig semmiféle csípős kaja vagy lépcsőzős trükk nem hozta ki, pedig még front is volt párszor. Ennyire azért nem egyszerű sürgetni a szülést, különben rég kihalt volna az emberiség egy jelentős része, akiknek a napi menü része az ananász, vagy egyéb "tiltott" ételek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!