Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36.hetes kismama vagyok, és...

36.hetes kismama vagyok, és nagyon fáj az együttlét a férjemmel. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Az első terhességem alatt nem volt ilyen probléma, de most olyan szűk vagyok lent, és annyira fáj, hogy a hagyományos úton nem is tudunk együtt lenni. Pár hete kezdődött, de akkor még belém tudott hatolni, de ma már nem. Fertőzésem nincs. Egy hónapja voltam nőgyógyásznál, akkor minden rendben volt. Csütörtökön megyek megint hozzá, rá fogok kérdezni, de addig is érdekelne, hogy másnál is előfordult e ilyen.

2022. okt. 3. 03:49
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

4 hét és szülni fogsz.

“magzatburok. Egyes szakértők biztonsági okokból azonban a szex elkerülését javasolják a terhesség utolsó heteiben. Állításuk szerint a spermiumokban található hormonok képesek stimulálni a kontrakciókat, ”

“Más tényezők, amelyek csillapítják az izgalmat, hogy szexeljenek az utolsó trimeszterben, a duzzadt lábak, a hátfájás, a kimerültség, a szivárgó mellek, a varikózis, a duzzadt hüvely és a medencei nyomás.”

2022. okt. 3. 05:50
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

1, senkit nem érdekel, te miért nem szexelsz.

A kérdező szeretne, ehhez kér segítséget.

2022. okt. 3. 06:23
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Létezik "behatolás" mentes szex, oldjátok meg úgy. Aztán folyt.köv. de ebben az időszakban már nem javasolt valóban.

Azt pedig, hogy mi okozhatja, ha már feltétlen szükségét érzitek a coitus ennek a formájának, jól gondolod, ott a nőgyógyász, hogy megmondja.

2022. okt. 3. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezz rá orvosnál. A károgók meg túl frigidek. Amíg kifejezetten nem tiltják, lehet. Egészséges nőnek attól még van igénye a szexre hogy terhes.
2022. okt. 3. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
2! De, engem érdekelt amit az 1-es írt, és nagyon hasznos volt, mert sokan nincsenek tisztában ezzel.
2022. okt. 3. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5, akkor írj ki róla kérdést. Itt meg próbálj a fenti kérdezőre koncentrálni.
2022. okt. 3. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nekem most a 31-ik héten már nagyon nehezen megy a behatolás.

Mármint a páromnak. Na értitek.

Nagyon be van szűkülve ott minden, gondolom a vérbőség és a baba súlya miatt. Legutóbb már olyan volt, mintha újra szűz lennék.

Úgyhogy mi lassan feladjuk és egyéb módszerekhez folyamodunk, főleg, hogy a férjemet is egyre jobban zavarja a tudat, hogy lakik bennem valaki és a környékén matat :D

2022. okt. 4. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
7# igazad van, nem tudnék jó érzéssel szeretkezni a terhesség ebben a szakaszában, tudva, hogy ott a bébi és figyel a maga módján. Képzeld milyen lehet neki...
2022. okt. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!