Vajon minden okés?

Figyelt kérdés

Hat hónapos terhes vagyok a babám nagyon aktív volt kifejezetten aktív. Reggel délben este.

Viszont most már sokkal lájtosabban mozog nem rugdos olyan eszeveszetten és nem is olyan sűrűn. Kell aggódjak? Ez csak 2 napja van így. Úgy tudtam ilyenkor még nagyon aktívak. Ha mindig is ilyen lett volna akkor nem lenne furcsa de mivel nagyon mozgékony volt most ez hirtelen váltás remélem minden okés odabent. Talán az okozza hogy kezdek megnyugodni és még egészségesebb ételekre váltottam?

Viszont most egy picit aggódom remélem minden oké hiszen még mozog. Csak nem rúg olyan hatalmas nagyokat.

2022. okt. 1. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy kérdezd meg a dokid. Te érzed mekkora változás történt. Úgy tudom erre azért figyelni kell.
2022. okt. 1. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Front. A hely is kevesebb. Megfordult.

Ha egy nap elég magzatmozgást érzel, nincs okod aggódni.

2022. okt. 1. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a leletemen szerepel, hogy ha kevesebb vagy több magzatmozgást érzékelek, akkor jelentkezzek. Kértem az orvost, hogy kicsit konkrétabban, mert akkor így kb naponta zaklatnám, mert egyik nap kevesebbet mozog, a másik nap többet... Mondta hogy ha édességre se érzem hogy mocorog, akkor szóljak...
2022. okt. 1. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a doki, ha 1 napig abszolút nem érzek semmilyen mozgást, akkor irány be, hogy megnézzék. Egyébként nagyon sok minden befolyásolja ahogy irtak, kisebb hely, front... nekem például a hangulatomtól is függött.
2022. okt. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!