Mi lehet ez a mell alatt, bordaiv vonalbal levo fura erzes?
33 hetes vagyok es mar jo ideje erzem ezt a fura erzest… kb amiota rendesen van pocakom, nekem ugy a 27.het korul lett egyertelmuen lathato. Szoval azota h a gyomrom feljebb kerult es nyomodik, (bar nem tudom h azt erzem e) van ez a nagyon fura erzes mintha a bordaivnel, a mellem alatt bizseregne, kicsit minth egne a bor. Nem faj meg csak kellemetlennek se mondanam bar majdnem… de nagyon fura. Es csak az egyik oldalon. Azert tippelem h a gyomrom nyomodasaval lehet osszefuggesben mert kb onnantol erzem h tobbet ettem, kb tizorai fe legkesobb ebed utantol. Gdm-es vagyok ugyh muszaj napi 5x ennem pedig egyaltalan nem vagyok ehes ennyiszer es puffadok is ettol a rengeteg kajatol…
Ez normalis lehet h van egy ilyen erdekes bizsergo egeto erzes a boram fele?

Nekem is van ugyanez, az első terhességemnél is volt is most is.
Én megemlíttem a védőnönek, ob hülyének nézett, hogy elképzelni nem tudja mit érezhetek 😕

Nekem bal bordánál kezdte, úgy a 24-26 héten valahogy, főleg, ha ettem és normális (nem madár) adagot. Most befordult (31-ik hét) és klasszisokkal kevesebbet érzem, pedig néha már nagyon kellemetlen volt ez a fájdalom.
Kisebb hely, nyomódik a rekeszizom, a gyomor, meg néha az albérlő is odanyomja úgy magát, hogy nehogy jó legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!