Miért a színes folyás?
Figyelt kérdés
14hetes vagyok és 2 napja rózsaszin folyásom van. Mindig halványabb. Volt még valakinek ilyen? Nem fáj semmim.2022. szept. 29. 14:19
1/6 anonim 

válasza:

Vértől lehet rózsaszín. Ezt több dolog is okozhatja, de ez már orvosi kompetencia. Keresd fel a dokidat, ha van. Ha nincs akkor pedig menj be a körzetes ambulanciára.
2/6 anonim 

válasza:

Hat mondjuk en ezzel mar rohantam volna orvoshoz es nem 2 napig nezegetem.
Lehet, hogy semmiseg, de inkabb bemegyek feleslegesen szazszor, minthogy baj legyen.
3/6 anonim 

válasza:

Vér színezi rózsaszínre. Hát, nem vagy szívbajos..
4/6 anonim 

válasza:

Én is bementem volna azonnal. És mentem is már 3x.
Semmi nem játék terhesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este voltam ügyeleten, kivizsgáltak, azt mondták minden rendben, de nem tudják az okot. Viszont a probléma még mindig fennáll. Ezért kérdeztem, hogy valaki esetleg tudja-e mi lehet.
2022. szept. 29. 18:35
6/6 anonim 

válasza:

Nekem Barna folyásom volt, a méhlepény tapadt a méhszáj hoz közel, nekem az okozta. Szigorú pihenés és napi 3x2 Magnerot ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!