Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártalmas a kávé terhesség alatt?

Ártalmas a kávé terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Alkalmanként le-le csúszott egy nem koffeinmentes latte. Most beszéltem a barátnőmmel és azt mondta, hogy tilos kávézni terhesség alatt, mert a magzat agyi fejlődésének nem tesz jót. Nyugtassatok meg, hogy kávéztatok terhesség alatt (nyilván mértékkel), és minden rendben volt később a babával, mert ezzel így most jól rám ijesztettek.

2022. szept. 29. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Bakker 2 kávé megengedett,te ráadásul kiffeinmentes3t ittál
2022. szept. 29. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia. En eddig napi 2 db 3 az 1Ben ittam. Kb 2 napja folyamatosan hanyok tole, szerintem nem tetszik a babanak. Reggeltol nem is fogok inni, ezekben amugy sincs annyi kv, mint egy kottyantosba.
2022. szept. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!