Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tudok olcson baba cuccokat...

Hol tudok olcson baba cuccokat rendelni?

Figyelt kérdés

-Februari baba lesz^-^

-Melegebb rucikat

-Jatekokat

- babaszonyeget

Cumit stb

2022. szept. 28. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Rendelni: sinsay.

Boltban venni: pepco.

Ezek olcsók.

2022. szept. 28. 13:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia.

Koszonom a valaszt.

Sinsayben mindent lehet kapni? Ott nem csak ruhat arulnak?

Nekem minden kellene : babakad, cumisuveg, cumi, cumisuveg, textil pelus stb

Ilyen oldalt keresek. De a ruhak miatt koszonom az ajanlatot.

Rendelni szeretnek, nem boltban megvenni, mivel nem cipelhetek semmit nem lehet csinalni :(

2022. szept. 28. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg jobb több webshopról összeválogatni, mert ha olcsón akarod, mindent pl. a sinsayről nem feltétlen tudsz beszerezni.

De a legtöbb webshopban x rendelési összeg felett ingyenes a szállítás, tehát megeshet, hogy semmit sem vesztesz, ha több helyről szeded össze.

Nekem is februári baba lesz, én még csak nézelődöm a különböző webshopokon. A ruhák nagyját sinsayről tervezem beszerezni, a többi dolognál (bababútor, légzésfigyelő, egyéb holmik) azt nézem, mi hol olcsóbb, és úgy rendelgetek majd.

2022. szept. 28. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha használtan is jó, akkor a facebookon vannak csoportok, ahol találsz. A rokonoknál, ismerősöknél nincsenek feleslegessé vált darabok? Én szinte semmit nem kellett vegyek a babánknak, pár tetrát meg ilyesmit csak, mert a kiságytól kezdve a ruhákon át mindent kaptunk.
2022. szept. 28. 14:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Nincs csaladom és facebookom sem.

Olyan oldalakra lennek kivancsi, ami ar-ertek aranyban megfelelo.:)

2022. szept. 28. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Babapanda, és babaszafari oldalt pl kerüld messzire.

Akkor jársz jól ha több helyről szerzed be a dolgokat, vagy használtan.

2022. szept. 28. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A sinsay főleg ruha, van néhány játék, előke (az úgysem kell eleinte). Szerintem ha egy boltból rendelsz nem jössz ki jól árban, drágább dolgokat (babakocsi, kiságy) megnézném a jofogáson. Tetra, textilek miatt biztosan bemennék pepco, tesco-ba, kádat a kínaiban vettem kétezerért, annyiért biztosan nincs webshop-ban.
2022. szept. 28. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként én sem mehettem sehova terhesen és a babaszafari-bol rendeltem. De olcsónak nem mondanám. Egy csomó dolgot szülés után vettem meg emiatt.
2022. szept. 28. 16:40
 9/12 A kérdező kommentje:

A pepcoba elmegyunk, parom elkiser. Azert annyira nem veszes ez , meg mar ki is szeretnek mozdulni. Kocsival megyunk , Hajolgatni meg cipelni igy nem kell.

Amit talaltam neten: kisagy pelenkazoval kisszekrennyel

Pelenka.hu: olcso pelusok, elore, szinte

Jofogason is szet nezek, amit lehet azt veszek hasznaltan.

Sinsay : ruhak. ...meretben megfeloek?

A tobbi oldalon most nezek szet.

Koszonom szepen a valaszokat .

2022. szept. 28. 16:44
 10/12 A kérdező kommentje:
**eloke, szonyeg 😊
2022. szept. 28. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!