Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől "vásárolgathat...

Hanyadik héttől "vásárolgathatok" a babámnak?

Figyelt kérdés
Jelenleg 20 hetes kismama vagyok, s már nagyon szeretnék 1-2 dolgot megvenni a kicsinek, de tartok a babonától...... Ugy gondolom most még könnyebben költekezünk, hisz a rendes fizuból élünk. Ti mikortól kezdetek/kezdtetek el nyugodt szívvel vásárolgatni? Köszönöm a válaszokat!
2008. jan. 3. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a babonára adsz (véleményem szerint nincs értelme) akkor végig nem lehet vásárolnod. Hazajössz a kórházból és a babádnak semmije nem lesz:)

Szerintem hallgass a szívedre.

2008. jan. 3. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugottan el kezdhetsz vásárolgatni így legalább anyagilag sem olyan megterhelö mintha egyszerre kellene mindent meg venni.
2008. jan. 3. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem se adj a babonara! En is a 20. het korul kezdtem vasarolgatni. Ruhakkal kezdtem, aztan megvettuk a babakocsit, nehany hetre ra meg beszereztuk a babaagyat. Most kezdtem a 40. hetet, pelenkazo asztalunk csak par napja van, de minden mas kesz. Szerintem ne hagyd az utolso pillanatra, mert nekem pl most mar nem lenne sehova se kedvem/erom menni.
2008. jan. 3. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én jelenleg a 22. hétes kismama vagyok és ugyanebből a megfontolásból, amit te is írtál már elkezdtük megvenni a picinek a dolgokat, egyrészről azért mert így könnyebb anyagilag megoldani, másrészről még nincs túl nagy pocid könnyebben tudod a boltokat járni. Szerintem nyugodtan vegyél meg amit szeretnél.

Boldog babavárást!

2008. jan. 3. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha adsz a babonára, akkor ne vásárolj, mert nem fogod jól érezni magad.

De ha ezt lekűzdöd, akkor nyugodtan, hisz mindegy,mikor veszed meg. Neked is jobb, ha nem egyszerre kell mindenre gondolni:-)

2008. jan. 3. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
30-32 hétig vegyél meg szinte mindent mert utánna már nem fogsz birni hosszú bevásárló túrákra menni.
2008. jan. 3. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok babonás és szinte a terhességem kezdetétől, folyamatosan vásároltam. Minden hónapban valamit. A végére már csak apróságok maradtak, azokat egy nagy bevásárlókörúttal megvettük 34-35 hetesen.

Ha Te nagyon tartasz a babonától, a 30. hét körül akkor is jó, ha bevásárolsz, mert akkor még mozgékonyabb vagy és onnantól azért már kicsi az esélye, hogy bármi történjen.

2008. jan. 3. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!